Cube Nature Pro Allroad - 2021
Før DKK 9.299,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Allroad - 2022
Før DKK 7.299,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Pro Allroad - 2022
Før DKK 9.199,00
Fås i 2 farver
Specialized Turbo Vado 4.0
Før DKK 32.999,00
Fås i 3 farver
Specialized Sirrus X 3.0 - 2022
Før DKK 8.399,00
Fås i 3 farver
Specialized Sirrus X 2.0 - 2022
Før DKK 5.699,00
Fås i 3 farver
Trek Dual Sport 2 Gen 5
Før DKK 6.399,00
Fås i 3 farver
Trek Dual Sport 1 Gen 5
Før DKK 5.599,00
Fås i 3 farver
Trek Dual Sport 3 Gen 5
Før DKK 8.399,00
Fås i 3 farver
Trek Dual Sport 2 Equipped Gen 5
Før DKK 7.999,00
Fås i 2 farver
Cube Nature
Fås i 2 farver
Trek Dual Sport 2 Gen 4
Før DKK 5.799,00
Fås i 3 farver
Trek Dual Sport 3 Gen 4
Før DKK 6.999,00
Fås i 3 farver
Trek Dual Sport 1 Gen 4
Før DKK 4.999,00
Fås i 3 farver

Hvorfor vælge en hybridcykel?


Det er ikke uden grund, at hybridcyklerne oplever stigende popularitet i disse år. Brands som Specialized, Trek og Cube har set lyset for lang tid siden, og har produceret nogle fremragende hybridcykler. En hybridcykel er nemlig det perfekte transportmiddel til dig, der ønsker en cykel, der er anvendelig til flere formål. Har du lange, daglige pendlerture til at fra job eller studie, på alle tider af året? Så vil du nyde godt at hybridcyklens gode fart-egenskaber, solide vejgreb effektive skivebremser, komfortable, flade styr og mange gear. Her får du en cykel, der hurtigt og sikkert bringer dig frem til dit bestemmelsessted. Især, når du cykler om vinteren er skivebremser en god ting, idet de virker bedre på våd og/eller vej, hvor traditionelle V-bremser, som man kender fra almindelige hverdags-cykler, mister en stor del af deres bremsekraft. Dette sker ikke med skivebremser, hvor man har en langt mere kompakt bremsekaliber, samt en separat bremserotor, som gør bremsesystemet langt mere modstandsdygtigt overfor glat føre. Takket være det flade styr får du en noget mere oprejst kørestilling end på en traditionel racercykel. Det giver en smule mere vindmodstand på jævn vej, men til gengæld får du lettere ved at bevare kontrollen over cyklen, når du kører i terrænet.

Ønsker du af og til at kunne tage en tur på skovstien eller mountainbike-sporet? Det klarer hybridcyklen også! I terrænet vil du især have glæde af den affjedrende forgaffel. Dog er vandringen på forgaflen mindre, end hvad man ser på hardcore mountainbikes. Det betyder, at kun et minimum af den kraft, du sender ud i pedalerne, går tabt i affjedringen. Dette medvirker til, at du opnår et optimalt forhold mellem fart og komfort, uanset hvilket terræn, du kører i. Netop fordi hybridcyklen er designet til den alsidige køre-oplevelse, er den typisk udstyret med mange gear. Det er ikke unormalt at se hybridcykler med helt op til 33 gear. Du kan således altid finde et gear, der passer til dit behov, uanset terræn, vindforhold mm.

Klima-venligt transportmiddel


Cyklen er altid et klima-venligt alternativ til bilen. Dette gælder ikke mindst for hybridcykler. Måske kan du tage dine daglige pendlerture på den hurtige hybridcykel, fremfor at skulle starte bilen? Derved kan du også spare penge til benzin og parkeringsafgifter. Og når du vil en tur skoven, har du chancen for at gøre miljøet en dobbelt tjeneste: I stedet for at skulle transportere din cykel i en bil, kan du bare cykle ud til skovstien eller mountainbike-sporet! Det er ren win-win, både for din økonomi, for klimaet og for dit helbred!

Cykler.dk er klar med råd og vejledning


For at sikre, at du får den gode cykel-oplevelse, du fortjener, mange år frem i tiden, er det vigtigt, at du vælger en hybridcykel, der passer til dine ønsker og behov. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os hos cykler.dk. Vorres dedikerede personale lever og ånder for cykler, og vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde lige præcis den hybridcykel, du har drømt om, så du kan indtage både landeveje og mountainbike-spor i fin stil. Med en hybridcykel fra cykler.dk ligger verden åben for dig!