DKK 10.799,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 599,00)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 749,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Brede, solide hjul
2. Shimano 11-speed eargruppe
3. Shimano hydrauliske skivebremser

Vil du gerne cykle mere, end du gør i forvejen? Og drømmer du om at cykle på steder, der før var ufremkommelige?

Så er hybridcyklen Sirrus X 4.0 fra Specialized lige præcis det, du skal bruge!

Her får du en let og smart cykel, der er velegnet til daglige pendlerture mm., men som først for alvor kommer til sin ret, når du slipper den løs på grusveje og mindre stier.

De brede, solide dæk indgyder selvtillid, og frem for alt sikrer de et godt vejgreb, næsten uanset, hvordan underlaget er. Disse dæk æder grusstier til morgenmad, og er også gode, når du cykler på arbejde en kold vintermorgen, og cykelstien er glat.

Den smarte, carbon-forgaffel absorberer med lethed påvirkninger fra huller, dump og andre ujævnheder på vejen, samtidig med, at vægten holdes nede. Ikke noget med tunge, klodsede MTB-forgafler her!

Sirrux X 4.0 er desuden en cykel, hvor komforten er i top. Sadel, styr osv. er konstrueret med god ergonomi for øje, og kørestillingen er mere oprejst end på mange lignende cykler.

Den innovative Shimano 10-speed gear-gruppe sætter dig i stand til, altid at finde et passende gear at køre i. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske Shimano skivebremser, der giver en hurtig og præcis nedbremsning, uanset underlagets beskaffenhed. Endvidere kræver hydrauliske skivebremser ikke megen vedligeholdelse.

Hvis du køber en Sirrus X 4.0, får du ikke alene en solid cykel, der holder til mange års brug, men også en cykel, der giver basis for effektiv træning og sublime naturoplevelser!

Eventyet venter!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: