DKK 7.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Rigtig fin trekkingcykel til prisen
2. 2x8-speed Shimano geargruppe
3. Full carbon forgaffel

En hurtig, smart, komfortabel og ikke mindst pålidelig trekkingcykel er guld værd! Uanset om du pendler længere strækninger til og fra arbejde eller skole, ønsker at køre nogle hurtige træningsture på landevejen, eller planlægger at tage på en dejlig, lang cykelferie, så er en trekkingcykel fra CUBE en trofast følgesvend.
Synes du, at det lyder dyrt? Så synes du forkert! CUBE laver nemlig cykler i stort set enhver prisklasse. Og selv om der naturligvis er betydelige forskelle mellem de billigste og de dyreste, så kan man, meget generelt, sige, at vælger du en CUBE, så får du god kvalitet for dine penge.

SL Road er baseret på den velkendte aluminiumsramme, som er både let og solid. En særlig svejse-teknik gør, at samlingerne i rammen bliver helt glatte. Dette resulterer i et både smukt og aerodynamisk stel. Forgaflen er dog i carbon, hvilket gør, at den er noget lettere end en aluminiums-forgaffel. CUBE fremstiller selv forgaflerne til em del af deres cykler.
Og denne forgaffel skal nok jævne den vanskelige vej for dig, og sørge for, at selv den længste cykeltur, på den mest ujævne vej, bliver så komfortabel som muligt. Forgaflen giver god plads til de brede Schwalbe Little Big Ben dæk, som sikrer et godt vejgreb, selv under vanskelige forhold.

En 2x8-speed Shimano Claris geargruppe sikrer, at du altid har et passende gear til rådighed, selv når terrænet bliver udfordrende.

For dig, der cykler meget, og måske af og til i vanskeligt føre, er hydrauliske skivebremser næsten ikke til at undvære. På CUBE SL Road hedder de Tektro HD-R280. Og det er gode, solide bremser, som du roligt kan sætte din lid til, selv i meget vanskeligt føre. Hydrauliske skivebremser kræver endvidere kun ganske lidt vedligeholdelse.
Så hvis du søger en cykel, der kan bruges til de fleste formål, og som holder til lidt af hvert, så er den her!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: