PurePower Hydro Electrolyte Tabs
Før DKK 70,00
Fås i 3 farver
PurePower Chews
Før DKK 23,00
Fås i 2 farver
PurePower Carbo Race Electrolyte 1 kg.
Før DKK 189,00
Fås i 5 farver
PurePower Carbo Race 1 kg.
Før DKK 189,00
Purepower Caffeine kapsler
Før DKK 169,00
PurePower Energy Snack
Før DKK 20,00
Fås i 5 farver
PurePower Energy Gel
Før DKK 21,00
Fås i 3 farver

Energiprodukter - Uden mad og drikke, duer helten ikke!

Hvilke energiprodukter kan jeg have brug for som cykel-atlet?


Der findes flere slags energi-produkter, som kan være relevante i forbindelse med cykling. Dels er der de produkter, som er baseret på kulhydrater. Det er dem, der giver hurtig energi, når musklerne skal arbejde hårdt. Får du ikke tilstrækkeligt med kulhydrat i forbindelse med fysisk aktivitet, begynder kroppen at brænde proteiner af i stedet for. Det hedder ketose, og betyder, kort fortalt, at du tærer på din muskelmasse.

Så er der produkter, som tilfører kroppen elektrolytter, dvs. salte og mineraler. Uden disse salte og mineraler vil din performance hurtigt falde drastisk.

Og endelig er der produkter baseret på koffein, som er det stof, vi kender fra kaffe, cola og energidrikke.

OBS: Det gælder for alle kosttilskud, at de netop er TILSKUD, og ikke kan eller bør erstatte en sund, varieret kost. Kosttilskud opbevares utilgængeligt for børn. Er du gravid, så tal med lægen, før du indtager nogen form for kosttilskud.

Hvilke energi-produkter tilbyder Cykler.dk?


Hos Cykler.dk tilbyder vi vore kunder en bred vifte af energi-produkter: Før cykelturen kan du snuppe dig et Pre-Workout Shot, som indeholder koffein og vigtige aminosyrer.

Ude på landevejen (eller hvor du nu cykler), kan du drikke vand tilsat eksempelvis PurePower Carbo Race, for at få kulhydrater nok. Har du brug for et lille koffein-boost, kan du spise et par Koffein Chews (koffeinholdige vingummier). Og hvis det er elektrolytter, du har brug for, kan du putte et par Hydtro Electrolyte Tabs (brusetabletter) i din vandflaske.

Hvorfor skal jeg købe mine energi-produkter på Cykler.dk?


Cykler.dk er ikke alene Vestjyllands største cykelbutik, med et tilhørende 5-stjernet værksted. Cykler.dk er også stedet, hvor du bliver betjent af ægte cykel-freaks, som ofte selv har afprøvet produkterne i praksis. Vi står altid klar med råd og vejledning. Skriv på info@cykler.dk, ring på tlf.: 77340818, eller kig ind til os i vores fysiske butik i den smukke vestjyske by Lemvig!