Før DKK 70,00
DKK 49,00
SparDKK 21,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Indeholder vigtige salte og mineraler
2. Flere lækre smagsvarianter
3. Tilfører ingen kalorier til dit drikkevand

Brusetabletter kender du sikkert mest som smertestillende midler (Treo og lignende mærker) eller som slimløsnende midler mod hoste. Men også som kosttilskud til sportsfolk har brusetabletter deres berettigelse. Hvorfor? Læs med nedenfor!

Det gælder for alle de typisk virker hurtigere end almindelige tabletter. Desuden er brusetabletter ofte mere skånsomme mod mavens slimhinder. Hydro brusetabletterne fra producenten PurePower inde holder vigtige elektrolytter, som din krop har brug for i forbindelse med fysisk aktivitet. Især når du sveder meget, mister du elektrolytter (vigtige salte og mineraler) gennem din sved, Du får derfor sværere ved at opretholde en god væskebalance. Og så skal der ikke meget til, før din performance daler mærkbart. I værste fald kan et stort salt-underskud blive direkte farligt.

I dagligdagen får de fleste danskere rigeligt med salt og mineraler i kosten. Det er ved hårde fysiske belastninger, og ved meget høje temperaturer, at der kan være behov for et tilskud. Når du snupper en PurePower Hydro brusetablet, får du vigtige elektrolytter, uden at tilføre dit drikkevand ekstra kalorier. Et evt. forsøg på vægttab bliver således ikke ødelagt af, at du bruger dette produkt. Brusetabletterne er desuden tilsat magnesium, som reducerer risikoen for, at du får krampe i musklerne.

Hydro Plus er tilsat koffein (ca. 75 mg. pr. brusetablet). Det giver et hurtigt intenst energi-boost. I meget varme omgivelser anbefales det, at man anvender Hydro brusetabletterne, som er uden koffein.

OBS: Anbefalet dags-dosis: Maks 4 brusetabletter. Bør ikke anvendes af gravide. Opbevares utilgængeligt for børn, og ved maks. 25 graders varme. Det gælder for alle kosttilskud, at der ikke er tale om slik, og at de ikke kan eller skal erstatte en sund, varieret kost.