Cykelpumper til enhver situation!

Hvilken type pumpe har jeg brug for


Svaret afhænger af flere faktorer: Skal pumpen udelukkende bruges hjemme i kælderen eller cykelskuret? Så kan en god, solid fodpumpe anbefales. Når vi snakker cykelpumper, betyder `fodpumpe´, at pumpen hviler på en fod. Det skal ikke forstås sådan, at man bruger foden til at pumpe med.

Skal du derimod have pumpen med, når du er ude at cykle, har du brug for noget, der fylder mindre. Og her har vi en lang række små og effektive pumper. Nedenfor ser vi på en række af de enkelte modeller.
Det er også værd at overveje, hvor højt et dæktryk, du har brug for. I et smalt landevejsdæk skal trykket typisk være højt, mens der, i et bredt MTB-dæk, typisk er noget lavere tryk, men naturligvis større luftvolumen. Det kan derfor være en god idé at investere i en pumpe med manometer (trykmåler).

Endelig skal du sikre sig, at pumpehovedet passer til de ventiler, der er på dine dæk.

Hvilke pumper tilbyder Cykler.dk?


Det er ikke bare varm luft, når vi siger, at udvalget af cykelpumper er stort. Lad os kigge på nogle af modellerne!

Hvis du skal have en god og solid fodpumpe, som holder længe, og ikke koster en formue, så kan vi anbefale Bontrager Charger. Her får du en solid pumpe, der gør, hvad den skal, uden for mange dikkedarer. Den kan levere et tryk på hele 160 psi (11 bar), hvilket er mere end rigeligt til praktisk talt alle cykeldæk.

Chargers `storebror´ hedder Dual Charger. Her får du den samme solide konstruktion, men Dual Charger kan skifte mellem to funktioner: Højt dæktryk til landevejsdækkene, og stor luft-volumen til de brede MTB-dæk. Det perfekte valg, hvis du dyrker begge slags cykling.

Til de stadig mere populære Tubeless Ready dæk er Bontrager TLR Flash Charger et godt valg.

Andre gode producenter af cykelpumper er Specialized og SKS.

Af de mindre pumper kan vi nævne Specialized Air Tool Road Mini, Specialized Air Tool Mini V2 eller Blackburn Airstick Mini SL

Endelig er der nogle pumpesæt, som virker ved hjælp af CO2-patroner. Nemmere og mere kompakt bliver det ikke!

Hvorfor er Cykler.dk er godt sted at købe cykelpumper?


Hos Cykler.dk blæser vi ikke på god kundeservice. Tvært imod står vi altid klar med råd og vejledning. Er du i tvivl om noget? Så tøv ikke med at kontakte os. Skriv på info@cykler.dk, ring på 77340818, eller læg vejen forbi vores fysiske butik, som er beliggende i Lemvig, midt i `De Vestjyske Alper´!