Specialized Air Tool Mini Pump With Spool

Før DKK 239,00
DKK 199,00
SparDKK 40,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lille, effektiv pumpe, perfekt til MTB
2. Medfølgende spole til cykelslange
3. SWAT-kompatibel

Enhver, der cykler, får på et tidspunkt brug for en cykelpumpe. Vi har alle oplevet at stå på vejen eller på MTB-sporet, og kigge på et fladt dæk. I sær i MTB-sport får dine dæk ofte en hård medfart: Skarpe sten, ujævnt terræn og vilde nedkørsler kan være hård kost or selv de mest solide MTB-dæk. Og intet er mere irriterende end at være nødt til at afbryde sin sjove cykeltur pga. et fladt dæk.

En traditionel cykelpumpe fylder og vejer. Og det sidste, du ønsker, er at skulle slæbe rundt på ekstra vægt, når du nu har købt din drømme-mountainbike, og gerne vil køre så let og hurtigt som muligt.

Men frygt ikke! Som så ofte før har ingeniørerne hos amerikanske Specialized hørt MTB-entusiasternes bønner, og skabt et stykke let og praktisk udstyr, der kan hjælpe dig hurtigt videre efter en punktering.

Pumpen hedder Air Tool MTB Mini, og den er udformet i et helt nyt to-kammers design, der øger luft-kapaciteten pr. pumpeslag med helt op til 20%, i forhold til tidligere modeller. Det betyder, at den tid, du typisk skal bruge på at pumpe et dæk, er reduceret med op til 2 minutter.

I dette tilfælde er pumpen udstyret med en smart spole, så du også kan medbringe en ny slange. Vi gør opmærksom på, at slange ikke medfølger.
Pumpen er lavet af aluminium, og har en kapacitet på 55 ccm pr. pumpeslag, og en maksimal kapacitet på 60 psi (4 bar). Pumpehovedet kan let konverteres, så det passer til alle gængse ventil-typer.