Hvilke fordele er der ved at anvende et Oversize Pulley Wheel system fra CeramicSpeed?


Når du har et Oversize Pulley Wheel System fra CeramicSpeed monteret på din cykel, reduceres friktionen betydeligt, i forhold til, hvis du anvendte en mere traditionel bagskifter.

Du sparer således nogle watt, så du kan køre lige en lille smule hurtigere, og blive ved med at præstere dit bedste i lidt længere tid.

Endvidere er systemerne fra CeramicSpeed meget slidstærke, og vil derfor generelt have en længere levetid end konkurrerende produkter. Lejerne skal dog stadig smøres, helst med producentens egen olie, som der medfølger en lille flaske af, når du køber et OSPW.

Og så skal vi heller ikke glemme, at et OSPW ser super cool ud, og giver din cykel et visuelt boost.

Hvor lang garanti gives der på systemer fra CeramicSpeed?


Det kommer an på, hvilken type lejer, der er i det OSPW, du køber. Vælger du standard-lejer, gives der 4 års garanti på disse. Hvis du derimod vælger de lidt dyrere coatede lejer, gives der livsvarig garanti på lejerne. Coatede lejer er desuden mere watt-besparende end standard-lejer, pga. den særlige coating, som de lidt dyrere lejer har fået.

Hvordan ved jeg, hvilket OSPW, der passer til min cykel?


Her anbefaler vi, at du kigger på, hvilken geargruppe, der sidder på din cykel, og så vælger et OSPW, der matcher geargruppen.

OBS: Selv om to produkter ligner hinanden til forveksling, rent visuelt, kan der være tekniske forskelle, som gør, at produkterne ikke er krydskompatible. Tøv ikke med at kontakte Cykler.dk, hvis du skulle være i tvivl om noget. Hellere spørge en gang for meget, end at risikere et ærgerligt fejlkøb.

Fri fragt, og DKs bedste service


Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller mere. I praksis betyder det, at alle OSPW´er fra CeramicSpeed forsendes fragtfrit.

Desuden bestræber vi os på at yde Danmarks bedste kundeservice. Samtlige ansatte hos Cykler.dk er dedikerede cykelfreaks, og vi har ofte selv erfaring med de produkter, vi sælger.

På det topmoderne, 5-stjernede værksted står en stor stab af cykelteknikere klar til at løse små og store tekniske udfordringer for dig.

Kontakt Cykler.dk


Der er flere måder at kontakte Cykler.dk på: Send os en e-mail på info@cykler.dk, ring på tlf.: 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik, Storegade 27, 7620 Lemvig.

Vi er altid klar på en frisk cykel-snak.