Bagskiftere fra Shimano - Japansk kvalitet når det er bedst!


Hvad er en bagskifter?
Bagskifteren er en del af gearmekanismen, og findes kun på cykler med udvendige gear, da cykler med indvendige gear har en mekanik inde i navet, der sørger for en udveksling mellem kransen og navet. Bagskifterens funktion er at skifte mellem klingerne. Vi har en kæmpe udvalg af bagskiftere, både billige og dyre, og både til racercykler, mountainbikes og helt almindelig cykler.

Shimano - Japansk kæmpekoncern
Shimano er et verdensomspændende, japansk selskab, der sælger sportsudstyr. De er dog klart mest kendt for deres mange forskellige komponenter til cykler.
Familiefirmaet blev grundlagt i 1921. Et af de første produkter selskabet producerede var tandhjul. I midten af 1950'erne startes produktionen af gear til cykler – både ind- og udvendige.
Shimano er i dag særdeles aktive i cykelverdenen med et sponsorat til cykelholdet Argos-Shimano, som vidste sig godt frem under Tour de France 2013, med hele 5 etapesejre til tyske Marcel Kittel.
Shimano står for fremragende kvalitet og utrolig høj pålidelighed, og derfor er vi her på Cykler.dk utrolig glade for at kunne tilbyde dig bagskiftere fra Shimano!