Gearbøjle
Shimano Alivio Bagskifter RD-M3100 9s
Før DKK 349,00
Shimano Bagskifter SLX M7100-SGS 12s
Før DKK 749,00
Shimano Bagskifter XT RD-M8120 2x12s
Før DKK 999,00
Sram Bagskifter NX Eagle 12s
Sram Bagskifter GX Eagle 12s
Sram Bagskifter SX Eagle 12s
Sram Bagskifter XX1 Eagle 12s
Sram Bagskifter XX1 Eagle AXS 12s
Sram Upgrade kit XX1 Eagle AXS 12s

Bagskiftere fra Shimano - Japansk kvalitet når det er bedst!

Hvad er det, der gør bagskifteren så vigtig?


Hvis man spørger, hvad det egentlig er, en bagskifter kan, så vil det enkleste svar være: Den kan skifte gear! Når du foretager et gearskift, er det bagskifteren, som sørger for, at kæden skifter fra den ene klinge til den anden.

Bagskiftere findes, som nævnt ovenfor, kun på cykler med udvendigt gear. På cykler med indvendigt gear sker gearskiftene vha. en helt anderledes mekanik, som vi ikke behøver gå i detaljer med her.

Den bedste bagskifter er den, der bare fungerer, uden at du behøver tænke meget over gearskiftene. For cykling ER jo trods alt både sjovest og mest effektivt, når man kan koncentrere sig om at yde sit bedste, i stedet for at skulle spekulere meget over gearskiftene!

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en bagskifter?


Hvis du har behov for at købe en ny bagskifter, kan det skyldes, at den bagskifter, som sad på din cykel, da du fik den, er blevet beskadiget. Men det kan også tænkes, at du ønsker at opgradere din cykels geargruppe.

Her er der nogle faktorer, som man må tage i betragtning: Hvor mange gear vil du gerne have på din cykel? Hvor stor kapacitet skal bagskifteren have (dvs, min. og maks. antal tænder på hhv. største og mindste tandhjul)? Bagskifteren skal naturligvis passe sammen med geargruppens øvrige komponenter.

Både amerikanske Sram og den japanske gigant Shimano tilbyder bagskiftere i enhver prisklasse. Der er noget, både for MTB-freaken, landevejsrytteren, pendleren og den almindelige motionist.

I den dyre ende finder vi de bagskiftere, som er beregnet til trådløse geargrupper. Her får bagskifteren strøm fra et integreret, USB-opladeligt batteri. Med en trådløs geargruppe er der ingen kabler, og gearskiftene bliver silkebløde, på efter gang.

Hvordan vedligeholder jeg bedst min bagskifter?


Almindeligvis kræver en bagskifter ikke megen vedligeholdelse. Men det er dog altid en god idé at rengøre bagskifteren efter behov, samt at sørge for, at de bevægelige dele bliver smurt regelmæssigt. Her på Cykler.dk finder du masser af effektive og miljøvenlige olier og smøremidler.

Hvorfor skal jeg købe ny bagskifter hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk er alle medarbejdere aktive cykel-atleter, som brænder for sporten. Vi er altid klar med råd og vejledning. Og føler du ikke, at du selv kan montere din nye bagskifter, så klarer vores 5-stjernede værksted gerne det for dig.

Send en mail til info@cykler.dk, ring på tlf.: 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig.

Vi giver fri fragt på alle ordrer over 299 kr.!