Cube Nature Pro Allroad Dame - 2022
Før DKK 9.199,00
Fås i 2 farver
Trek Dual Sport 2 Equipped Stagger Gen 5
Før DKK 7.999,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Allroad Dame - 2022
Før DKK 7.299,00
Fås i 2 farver

Lette og stærke cykler, der klarer enhver udfordringHybridcykler kaldes også crossbikes, fordi de oprindeligt er udviklet til sportsgrenen cykelcross, hvor deltagerne skiftevis cykler og løber gennem varieret terræn. Hybridcykler er derfor ofte så lette (stellet er oftest lavet af enten aluminium eller carbon), at du nemt kan tage din cykel på nakken, hvis det skulle blive nødvendigt. Lidt forenklet kan man sige, at hybridcyklen er et produkt, der forener racercyklens lethed og fart-egenskaber med mountainbikens styrke og terræn-egenskaber. Selv om det vel er de færreste, der dyrker cykelcross, kan det sagtens være en stor fordel at have en cykel, der er både let og stærk. Det er noget, der passer til den moderne, travle og sporty kvinde. Og med en barnestol bag på cyklen kan du have dit barn med på cykelturen.

Slut med at snegle sig frem gennem myldretidens biltrafik, når du skal til og fra arbejde! På din lette, elegante hybridcykel suser du forbi bilkøerne. Måske bruger du cyklen til daglige pendlerture, hvor du har behov for at komme hurtigt til og fra arbejde eller studie, og i weekenden vil du gerne ud at motionere på skovstien eller mountainbike-sporet. No problem! Din hybridcykel bringer dig hurtigt og sikkert ud i naturen, hvor du så straks er klar til at indtage mountainbike-sporet. Her er der virkelig tage om en allround-cykel, som er dagligdags transportmiddel og træningsredskab i et. Og samtidig slipper du for at skulle transportere din cykel i en bil, når du skal i skoven og motionere. Det gavner både din sundhed, din økonomi, og ikke mindst klimaet. Dækkene på en hybridcykel er bredere end på en hverdagscykel, men ikke så brede som på en hardcore mountainbike. Dermed får du et solidt vejgreb på vådt og/eller blødt underlag (f.eks. skovens mudrede stier eller den sneglatte cykelsti på en kold vinter-morgen), uden at det går ud over cyklens køreegenskaber på asfalt. De fleste hybridcykler er endvidere udstyret med skivebremser. I modsætning til almindelige fælgbremser, som man kender fra en traditionel hverdagscykel, er skivebremserne ikke specielt påvirkelige og vådt eller galt føre. Du bevarer derfor en god bremse-evne, selv når det danske vejr viser sig fra sin vådeste side.  

Ligesom med alle andre cykler betyder det meget, at du vælger en cykel, der passer til dig. Er du i tvivl om, hvilken størrelse cykel, du skal have? Så se Cykler.dks størrelsesguide. Her kan du hurtigt og nemt regne ud, hvor stor, din cykel skal være. .  

Cykler.dk er klar med råd og vejledningHos Cykler.dk elsker vi cykler – Og glade kunder! Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af din nye cykel, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vort dedikerede personale er altid klar med råd og vejledning. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde lige præcis den hybridcykel, der både opfylder dit daglige transport-behov, og gør dine vildeste cykel-drømme til virkelighed!