Trek Dual Sport 3 Equipped Stagger Gen 4

DKK 7.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og hurtig dame-hybridcykel til god pris
2. 1x10-speed Shimano-geargruppe
3. Masser af lækkert udstyr

Den moderne by-kvinde har oftest rigeligt at se til: Hver dag skal hun pendle til og fra job. Måske skal hun hente og bringe sit barn i daginstitutionen. Efter fyraften skal der købes ind. Og i fritiden er der et væld af aktiviteter, der skal passes.

Hvis dette betydelige transportbehov skal opfyldes af en cykel, så skal den cykel kunne holde til lidt af hvert. Men frygt ikke. Det ER faktisk muligt at få en både solid og smart cykel, som klarer langt det meste, og som ikke smadrer privatøkonomien. Kig blot på 2022-udgaven af Trek Dual Sport 3 Equipped Stagger!

`Stagger´ er Treks egen betegnelse for `damecykler´, der har den klassiske lave indstigning. Lad os se på, hvad denne lækre, sporty damecykel indeholder af fantastiske finesser:

Der er tale om en sporty og solid hybridcykel, som klarer langt det meste. Det lette og stærke aluminiumsstel har indvendig kabelføring, som mindsker behovet for vedligeholdelse, og giver cyklen et smukt, helstøbt look. Affjedringen leveres af en SR Suntour NEX forgaffel med 63 mm vandring og lockout-funktion. Lockout bruger man typisk, når man kører længere stræk i fladt terræn.

En 1x10-speed Shimano Deore geargruppe sørger for, at du har masser af gear at gøre godt med, samtidig med, at brugervenligheden er i top.

De hydrauliske skivebremser er ligeledes fra Shimano. Og de skal nok levere masser af bremsekraft, selv når føret er glat/vådt.  

`Equipped` betyder `udstyret´, og det er bestemt ikke nogen overdrivelse. Cyklen leveres nemlig med skærme, bagagebærer og lygter. På bagagebæreren kan du vælge at placere et barnesæde. Lygterne får strøm fra en navdynamo. Det er så miljøvenligt, som det kan blive, og du slipper for at tænke på batteriskift.

Kort sagt: Trek Dual Sport 3 Equipped Stagger en en både hurtig og stærk dame-hybridcykel, som klarer både de daglige pendlerture, motionsture på landevej, og en tur ned ad en grusvej.

God fornøjelse med den. Men husk lige cykelhjelmen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: