DKK 30.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og stærk elcykel til lidt af hvert
2. 1x11-speed Sram NX geargruppe
3. Masser af udstyr medfølger

Du tænker måske: Er det muligt at få en elcykel, der har (næsten) det hele? Og ja, det kan faktisk godt lade sig gøre! Hos Cykler.dk vil vi altid gerne give vore kunder mest muligt for deres penge. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere 2022-modellen af Turbo Vado 4.0 Step-through EQ fra den velkendte amerikanske producent Specialized.

Og hvad er det så, der får denne skønne dame-elcykel til at skille sig positivt ud fra så mange andre? Som du måske allerede har gættet, er det betegnelsen EQ, der gør forskellen. EQ står for `Equipped´, og det er lige præcis, hvad denne cykel er! Den har nemlig masser af fedt udstyr, som du får med i prisen: Skærme, støtteben og en bagagebærer, hvor du kan transportere dine indkøb, studiebøger eller hvad du nu har brug for at have med på farten. På bagagebæreren kan du også vælge at anbringe et barnesæde, så familiens yngste kan komme med på tur.

Ellers er cyklen præcis som den almindelige Turbo Vado 4.0 Step-through: Det elegante aluminiumsstel skjuler det 320 Wh. store batteri (range extender kan tilkøbes), motoren, Specializeds egen, er stærk og lydsvag, og en 1x11-speed Sram NX geargruppe giver dig et bredt område og en nem betjening af gearene. Der er naturligvis indvendig kabelføring, som dels er et plus, rent æstetisk, men som også beskytter kablerne, så behovet for vedligeholdelse reduceres. Hydrauliske skivebremser er naturligvis en selvfølge på en cykel som denne.

De solide dæk har ganske beskeden rullemodstand og en særdeles god punkteringsbeskyttelse, så du forhåbentlig kan bruge din tid på at cykle, i stedet for at skulle kæmpe med punkteringer!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: