Specialized Turbo Vado 3.0 Step-Through

Før DKK 26.999,00
DKK 22.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og alsidig elcykel
2. Komfortabel og lydsvag
3. Masser af lækkert udstyr

En god, moderne elcykel skal kunne læse langt e fleste opgaver: Den skal kunne bruge til daglig pendling og anden transport i byen. Den skal kunne klare et par træningspas på landevejen, i raskt tempo. Og endelig skal den kunne bringe dig ud på eventyr, og sikkert hjem igen.

Og 2022-modellen af Specialized Turbo Vado 3.0 Step-through er netop en cykel,som er lavet til at kunne det hele. Dens både solide og elegante aluminiumsstel har lav indstigning, som man kender det fra klassiske damecykler. Det gør også modellen særligt velegnet til seniorer og/eller til folk med fysiske udfordringer. Indbygget i stellet finder du det aftagelige og aflåselige batteri, som er på 530 Wh.

Turbo Full Power 2.0E elmotoren er både stærk og lydsvag, og hjælper til op til 25 km. Og skulle der komme et par bump på din vej, så kan du trygt regne med, at den 80 mm SR Suntour forgaffel med lockout ´sluger´ dem i fin stil. Stigninger og modvind kan bare komme an. Du har nemlig hele 9 dejlige Shimano-gear til rådighed.

En stor, letaflæselig Mastermind-skærm forsyner dig med alle de data, du har brug for, når du er ude at cykle. Skærmen samarbejder med Mission Control app´en.

Når der skal bremses ned igen, sørger de stærke og næsten vedligeholdelsesfrie Shiano BR-MT200 skivebremser for, at du har masser af bremsekraft at gøre godt med. Og det gælder også, når snesjap gør cykelstien glat.

Men Turbo Vado 3.0 Step-Through kan så sandelig også være med, når det gælder udstyr! Den har nemlig både Drytech-skærme, LED-lygter og bagagebærer. På bagagebæreren, der kan tage op til 27 kg., kan du vælge at anbringe et barnesæde, så junior kan komme med på cykeltur.

Som du ser, overdriver vi ikke, når vi siget, at Specialized Turbo Vado 3.0 Step-Through kan (næsten) det hele!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: