Specialized Turbo Vado 4.0 Step-Through

Før DKK 32.999,00
DKK 28.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 710 Wh, batteri giver lang rækkevidde
2. SR Suntour forgaffel
3. 11-speed Sram NX Eagle geargruppe

Elcykler er i dag mere populære end nogen sinde. Og det er ikke så sært. Elcykler er nemlig anvendelige til en lang række formål. Det gælder ikke mindst for den nye Specialized Turbo Vado 4.0 Step-through, som med sin lave indstigning er udformet som en klassisk damecykel, til den moderne, kvalitetsbevidste kvinde.

Alsidighed er et særligt kendetegn for denne lækre cykel. Den kan nemlig bruges både til hurtig og effektiv pendling, til anden transport i byen, til hurtige træningspas på landevejen, og endda til længere ture ud i naturen. Dette kan vi ikke mindst takke den stærke Turbo Full Power 2.0 motor og det meget kraftige 710 Wh. batteri for. Her får du både fantastisk trækkraft og meget lang rækkevidde. Batteriet er fuldt integreret i cyklens aluminiumsramme, og kan både udtages og låses. Endvidere kan du bruge den smarte Mission Control app til at deaktivere motoren, så den ikke kan startes af andre end ejeren.  

Også hvad komfort angår, er Turbo Vado 4.0 Step-through helt i top. Den solide SR Suntour forgaffel udjævner vejen for dig, og gør enhver cykeltur til en fornøjelse. En 11-speed Sram NX geargruppe sørger for, at du let kan klare enhver udfordring, som terrænet kunne tænkes at udsætte dig for.

Cyklen leveres med ekstraudstyr, såsom skærme, bagagebærer, og LED-lygter. Bagagebæreren er kompatibel med et stort antal barnesæder og kan bære op til 27 kg. Og skulle du have brug for at trække en cykelanhænger, så klarer cyklen også det i fineste stil.

Sikkerheden må vi naturligvis heller ikke glemme. Og her kan du trygt stole på de hydrauliske Sram Level 2-stemplers skivebremser. Disse bremser virker upåklageligt i al slags vejr, og kræver kun minimal vedligeholdelse.
Hvis du vælger Specialized Turbo Vado 4.0 Step-through, får du en dame-elcykel, der er lavet til at holde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: