Før DKK 41.999,00
DKK 35.999,00
SparDKK 6.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 710 Wh. batteri for meget lang rækkevidde
2. Sram GX 11-speed geargruppe
3. Turbo Full Power motor yder hele 90 Nm

Med Specialized Turbo Vado 5.0 rykker vi en tak eller to op, når det handler om Turbo Vado elcykler! Her har vi at gøre med topmodellen. Ligesom de andre medlemmer af Turbo Vado-familien er model 5.0 designet som allround elcykel til hverdagsbrug. Men tag et kig på, hvad denne sublime elcykel egentlig består af. Så vil du snart erfare, at den har nogle kvaliteter, der hæver den højt over det hverdagsagtige!

Den meget stærke Turbo Full Power 2.2 motor har en indbygget remote, der registrerer den kraft, du selv lægger i trådet, og derefter forøger trækkraften, hvilket giver dig en meget naturlig fornemmelse. Motoren yder i øvrigt hele 90 Nm. Og det er en hel del, når vi snakker elcykel-motorer.

Batteriet ligger også i den kraftige ende af skalaen. Det er nemlig på ikke mindre end 710 Wh. Så du skal tage nogle lange ture, før manglende batteri-kapacitet bliver et problem!

Forgaflen kommer fra anerkendte RockShox, og hedder Recon Silver RL. Den har 80 mm vandring. Og det bliver du glad for, når du, før eller siden, støder på huller, bump eller andre ujævnheder på din vej.

Den effektive og driftssikre Sram GX geargruppe giver dig 11 gear at gøre godt med. Og det burde være tilstrækkeligt til en cykel, der mestendels er beregnet til brug i byen.

Også de hydrauliske skivebremser kommer fra Sram. He hedder G2 RS, og har 4 stempler. Og de er præcis så pålidelig og stærke, som man med rette kan forvente det på en elcykel i denne til tider hårde prisklasse.
Specialized Turbo Vado 5.0 er elcyklen til dig, der absolut ikke ønsker at gå på kompromis!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: