Specialized Levo Pro gen 3 - 2022

Før DKK 98.999,00
DKK 78.999,00
SparDKK 20.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sætter ny standard for eMTB´er
2. Meget kraftfuld motor, og lang rækkevidde
3. Fantastiske styreegenskaber, og justerbar geometri

Specialized melder sig på banen med en helt ny e-MTB. Levo Gen 3, Pro forener al den viden om MTB´er, som Specialized har samlet sammen flere årtier. Specialized beskriver selv denne eMTB som deres mest livlige og alsidige MTB til dato.

Motorsystemet er Specializeds mest kraftfulde nogen sinde. Og det siger en hel del! Motoren kan tilføre op til hele 565 watt og 90 NM! Takket være den integrerede controller får dit eget tråd et helt unikt og innovativt boost. Med denne cykel kan du køre hvor du vil, når du vil. Batteriet giver op til 700 watt-timer, så der er kræfter til det hele. Batteriets kapacitet giver en rækkevidde, der er blandt de bedste på markedet.  

Interaktionen mellem dig og cyklens batteri, motor og stel styres via cyklens MasterMind Turbo Control Unit, som også er tilkoblet Specializeds egen Mission Control app, så du kan bruge de indsamlede data til at finpudse din MTB-træning.

Cyklens geometri kan indstilles på et væld af måder, så du altid kan finde en indstilling, der passer til dit aktuelle behov, uanset, om du kører tekniske single-tracks, eller om du er ude for at nyde naturen.

Den nye Levo har 150 mm brugerdefineret RX-Tune bag-vandring og 160 mm for-vandring. I det hele taget er der tale om en helt nyskabende affjedring, som man ikke finder magen til på andre cykler. Den er kontrolleret, responsiv og præcis.

Læg dertil, at cyklen har fantastiske styre-egenskaber, takket være det innovative ´Mullet Setup´ med et 27,5´´ baghjul og et 29´´ forhjul. Resultatet er en eMTB, som ikke er alene har en stærk motor og en ekstremt lang rækkevidde, men som også er livlig og adræt som ingen andre!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: