Specialized Levo Expert gen 3 - 2022

Før DKK 83.999,00
DKK 66.999,00
SparDKK 17.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Hele 700Wh. batteri
2. Fantastisk affjedring
3. Sram hydrauliske skivebremser,

Igennem de sidste 40 år har Specialized været kendt for sine fantastiske mountainbikes. Og lige siden Levo eMTB´erne kom til, har disse cykler sat standarden for elektriske mountainbikes generelt. Og den dag i dag fortsætter Levo-serien med at rokke ved grænserne for, hvad der er muligt for en eMTB! Tvivler du, så tag bare et kig på den nye Levo Expert!

Denne lækre cykel er bygget op omkring Specializeds velkendte FACT carbon-ramme, som er både let og stærkt. Motorkraften kommer fra den super-stærke Turbo Full Power 2.2 motor, som styres af den innovative Mastermind Turbo Control Unit (TCU). Så er du sikker på at have kræfterne til at kunne køre, hvor du vil, når du vil. Batteriet er på hele 700Wh., og gør det muligt for dig at køre hård trail-kørsel i op til 5 timer! Det kan de færreste andre elcykler matche!
Affjedring betyder en hel del, når vi taler om dedikerede MTB´er. Og også på det punkt er Levo Expert blandt de ypperste på markedet! Forgaflen er en FOX FLOAT Performance Elite med op til 160 mm vandring. Og bagtil finder du en FOX FLOAT X2 Performance Elite, LSC, LSR, 2-position lever, 55x210 mm bagdæmper med 150 mm vandring. Meget bedre kan det ikke gøres!

Geargruppe (12-speed) og hydrauliske skivebremser kommer fra Sram. Så ved man, at man kan stole på, at begge dele virker!

Så hvis du hører nogen påstå, at elcykler er kedelige, så har de ikke oplevet den nye Specialized Levo Expert! Her er nemlig tale om en helt enestående e-MTB, der kan klare stort set alle typer terræn, og køre længere end de fleste andre på markedet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: