Før DKK 47.999,00
DKK 37.999,00
SparDKK 10.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og hurtig speed pedelec (45 km/t)
2. 625 Wh. Bosch PowerTube batteri
3. Enviolo-gear, samt remtræk

Hvis du pendler mange kilometer hver dag, og måske også godt kan lide nogle hurtige træningsture på landevejen, har du brug for en seriøs, hurtig og velkørende elcykel, som performer enestående, og som kan holde til at blive brugt.
Og det her her, at Trek Allant+ 9S ruller ind på scenen.

Her har vi at gøre med en såkaldt speed pedelec, hvilket betyder, at den stærke Bosch elmotor hjælper til, helt op til 45 km/t. Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler for kørsel på speed pedelecs. Bl.a. skal du bære en hjelm, som er godkendt til kørsel på disse lynhurtige elcykler.

Batteriet er et Bosch PowerTube på 625 Wh. Det er mere end tilstrækkeligt for de fleste, men kapaciteten kan forøges med
Treks eget Range Boost-system. Batteriet er indbygget i cyklens

Cyklen er desuden udstyret med en 45 mm SR Suntour forgaffel med lockout.

Det trinløse Enviolo gearsystem gør, at du kan klare enhver stigning i fineste stil. Og så skal vi da heller ikke glemme at nævne, at Trek Allant+ 9S har remtræk, hvilket gør, at behovet for vedligeholdelse reduceres markant, i forhold til en traditionel kæde. Og holdbarheden behøver du ikke være nervøs for. Vores erfaring siger os, at remmen stort set altid har længere holdbarhed end en kæde.

Desuden har Allant+ 9S en masse dejligt udstyr (som standard): Bl.a. bagagebærer, skærme og støtteben. For en ordens skyld skal vi nævne, at der ikke må monteres barnesæde på en speed pedelec.

De stærke 4-stemplers hydrauliske Magura skivebremser sørger for, at du altid har fuld kontrol over denne fantastiske fart-bombe!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: