Cykelsko - Køb dine nye cykelsko her!

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal vælge cykelsko?


Først og fremmest er det vigtigt, at du spørger dig selv, hvilken form for cykling., du typisk dyrker. Der er stor forskel på eksempelvis et par landevejssko og et par MTB-sko.

En anden vigtig ting er, at skoene skal passe til de pedaler/klamper, du har på cyklen. Kører du med klikpedaler eller med flade pedaler?

Hvilke mærker af cykelsko finder jeg på Cykler.dk?


Hos Cykler.dk fører vi et meget stort udvalg af cykelsko fra nogle af verdens største og mest anerkendte producenter. Vi har noget for enhver smag, og for enhver pengepung. Uanset, om du er landevejsrytter eller MTB-freak. Professionel eller `bare´ glad motionist, skal vi nok hjælpe dig med at finde et par sko, som gør dine fødder glade, og forbedrer din performance.  

Lad os kigge lidt på de forskellige mærker!

Bontrager melder sig på banen med et bredt udvalg af MTB- og landevejssko, i snart sagt alle prisklasser. Kører du med flade pedaler på din MTB, kan du f.eks. vælge de komfortable og rimeligt billige Flatline MTB-sko eller Evoke MTB-skoene. Sidstnævnte er også gode at gå i, hvilket især er en fordel i cykelcross, hvor man bærer cyklen over forhindringer.

Er du derimod landevejsrytter kan du vælger Bontrager Circuit landevejsskoene, eller Bontrager XXX landevejsskoene, som ligger i en noget dyrere klasse.

Den amerikanske gigant Specialized er den producent, der har det største udvalg af sko. Her kan du få alt, lige fra relativt billige MTB- og landevejssko til S-Works serien, som er det mest eksklusive, Specialized formår.

Endelig er der producenten Crankbrothers. Her finder du solide og relativt billige MTB-sko, primært til brug sammen med flade pedaler.

Hvorfor skal jeg købe mine cykelsko på Cykler.dk?


Hos Cykler.dk går vi ikke i for små sko, men tilstræber at give vore kunder en fair handel, og Danmarks bedste kundeservice. Vores store stab af højt kvalificerede medarbejder er altid klar med råd og vejledning.
Send os en mail på info@cykler.dk, ring på tlf.: 77340818, eller besøg os i vores fysiske butik i Lemvig!