Før DKK 1.299,00
DKK 1.099,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Gode og komfortable MTB-sko til flade pedaler
2. Patenteret BOA-spænde giver optimal pasform
3. MC2 gummiblanding giver god kontakt med pedalerne

Hvis du er på udkig efter et par gode cykelsko, som kan bruges til lidt af det hele, så er de flade Stamp sko fra Crankbrothers værd at kaste et nærmere blik på. Her ser du dem i BOA-versionen. Der gives livsvarig garanti på det patenterede BOA drejespænde, som gør det muligt at justere skoens pasform, så den sidder om støbt efter din fod. Det er egentlig bare at dreje på spændet, indtil du føler, at skoen sidder, som den skal. Øverst på skoen finder du en solid velcro-strop, som fuldender det perfekte fit.  

Skoene i Stamp-serien har det til fælles, at de er designet til dig, der kører med flade pedaler på din mountainbike. Skoene er især velegnede til downhill, enduro og trail.

Sålen er udformet efter Crankbrothers´ specielle match-system, som sikrer særdeles god kontakt mellem sålen og pedalen, så din fod ikke smutter af pedalen, når du virkelig tramper igennem. Samtidig er sålen udformet således, at den også har et godt greb i underlaget, når du f.eks. skal stå af cyklen, for at forcere en forhindring. Det kan især være en fordel, hvis du kører XC racing.

Hvis du bruger pedaler med stifter, vil du kunne glæde dig over, at sålens mønster er udformet således, at det omslutter stifterne. Derved opnår du en endnu bedre kontakt med pedalen. Resultatet er, at din fod sidder godt på pedalen, hvilket gavner såvel komforten som kraftoverførslen. Sålen er i øvrigt udført i den specielle MC2 gummiblanding, som virker vibrationsdæmpende, og gør sålen ganske slidstærk.  

Skoene er lavet til at passe til Crankbrothers´ egen Stamp pedal, men kan også bruges sammen med andre flade pedaler.