Før DKK 909,00
DKK 599,00
SparDKK 310,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Sublim offroad cykelsko til prisen
2. Body Geometry design
3. Yderst komfortable, selv på meget lange ture

Er det virkelig muligt at skabe en MTB-sko, som forener fart, komfort og Specialized Body Geometry, uden at der kommer til at stå et svimlende højt tal på prisskiltet?

Hos Cykler.dk har vi forlængst erfaret, at når vi snakker cykler og tilbehør fra amerikanske Specialized, så er (næsten) intet umuligt!

Recon 1.0 MTB har STRIDE Flex teknologi på forfoden, hvilket giver en meget naturlig fornemmelse, både når du kører på cyklen, og når du stiger af. Denne teknologi er baseret på, at det er muligt for dig at bevæge dine tæer på en meget naturlig måde.

Den løftede Slip Knot gummi-bund giver et solidt greb i underlaget, hvadenten det er landevejens asfalt eller skovbundens mudder.

Recon 1.0 MTB er, ligesom flere langt dyrere Specialized cykelsko, designet ved hjælp af Body Geometry Fit programmet, hvilket bl.a. har til formål at mindske risikoen for skader på fødder, knæ og hofter.

Overdelen af skoen er belagt med XPEL mesh, som giver et meget komfortabelt fit, samtidig med, at det er er let vandafvisende, og har en meget kort tørre-tid.

Selve pasformen justeres med hele 3 velcro-lukninger, så du er sikker på, at komforten er i top, selv på meget lange ture i udfordrende terræn. Skoene er således særdeles velegnede til både gravel, single trail og længere bike hiking ture.

Det bliver vanskeligt at finde andre offroad cykelsko i den prisklasse, der i den grad forener, performance, komfort og sikkerhed.

Hos Cykler.dk er vi ikke et øjeblik i tvivl om, at folkene hos Specialized endnu engang har leveret varen!