Før DKK 699,00
DKK 549,00
SparDKK 150,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Fine MTB-sko til rimelig pris
2. Sublim pasform
3. Stiv nylon-sål giver fin kraftoverførsel

De danske skove byder på mange kilometer stier og mountainbike-spor. Og i disse tider er der stadig flere danskere, der tager MTB-sporten til sig. Og det er naturligvis glædeligt. Men der skal ordentligt udstyr til. Og her snakker vi ikke kun om cykler, hjelme og tøj. Der skal også gode sko til. For hvordan skal du kunne cykle ordentligt, hvis dine fødder ikke har det godt? Det er dine muskler, der generere den kraft, der skaber fremdrift, når du cykler. Men det er dine fødder, der skal overføre kraften til pedalerne!

Specialized er en enorm amerikansk koncern, der laver cykler, samt stort set al slags udstyr til cykling. Og med Sport MTB cykelskoene er du godt på vej til at indtage skovstier og MTB-spor i flyvende stil. Måske er du ikke vant til at bruge MTB-sko, der er beregnet til brug sammen med klikpedaler. Eller måske vil du bare gerne have et par gode MTB-sko, der ikke behøver koste en formue. Under alle omstændigheder er der grund til at kigge nærmere på Sport MTB-skoene fra Specialized!

Hjertet i disse fine sko er en stærk nylon kompositsål, der har et stivheds-indeks på 6. Dette giver en fremragende kraftoverførsel, samtidig med, at komforten forbliver i top. Det sidstnævnte kan du ikke mindst takke Specializeds eget Body Geometry design for. Skoenes syntetiske overdel er forsynet med mesh, som giver fin ventilation, så dine fødder ikke kommer til at `koge´. Tre velcro-stopper gør det let og enkelt at justere skoenes pasform.

Sport MTB cykelskoene passer til alle to-bolts klamper, og vejer kun 360 gram pr. sko i størrelse 42.

Med de lækre Sport MTB-sko fra Specialized kan du blive klar til mange skønne ture i skoven, uden at behøve ofre en formue på dine cykelsko.