Før DKK 1.299,00
DKK 1.049,00
SparDKK 250,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Inspireret af S-Work-serien
2. STRIDE Toe Flex
3. Passer til langt de fleste MTB-pedaler

XC racing er en både sjov og action-præget måde at få motion på. Og selv om du måske ikke har interesse i at stille op i løb på højt niveau, kan du godt prioritere komfort og performance højt.

Til dig kan vi tilbyde Specialized Recon 2.0 MTB-skoene.

Disse sko har hentet deres inspiration hos topmodellerne i Specializeds S-Works-serie, og er, ligesom disse langt dyrere sko, designet med Body Geometry Fit programmet.

Recon 2.0 STRIDE Toe Flex, som giver dig en meget naturlig følelse, fordi du er i stand til at bevæge dine tæer på en meget naturlig måde, når du står af cyklen.
Samtidig får du optimal kraftoverførsel, når du træder i pedalerne. Og det er jo det, det hele handler om!

Ydersålen, som er af nylon, er belagt med SlipNot Belægning, som sikrer et godt greb i underlaget, når du går. Overdelen er udført i det velkendte, meget komfortable, XPEL mesh, som desuden er lettere vandafvisende, og tørrer meget hurtigt, hvis det skulle blive vådt.

I forhold til sin lillebror´, Recon 1.0, er denne sko blevet opgraderet med Boa L6-spænder, som gør, at du, let og hurtigt, kan justere pasformen, imens du sidder på cyklen.

Skoene er udstyret med 2-bolts klamper, så de passer til langt de fleste MTB-pedaler.

Uanset, hvilken form for off-road cykling, du brænder for, vil du blive glad for Specialized Recon 2.0 MTB-skoene. Her går du hverken på kompromis med performence, komfort eller sikkerhed.  

Tilbage er kun at ønske dig mange gode cykelture i den danske natur. Det bliver i hvert fald ikke MTB-sko, du kommer til at gå ned på!