Før DKK 1.099,00
DKK 559,00
SparDKK 540,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Solid MTB-sko, velegnet til begynderen
2. Stivhedsindeks på 6 ud af 14
3. Glasfiberforstærket inderplade

Solen står højt på himlen, og MTB-sporets forførende kalden blander sig med fuglenes kvidren. Lad os se at komme ud på sporet, og få luftet mountainbiken! MTB-sport er blevet populært i de senere år, vel blandt andet fordi det er en sjov og action-præget sport, hvor de fleste kan være med. Og så er en god mountainbike jo også anvendelig som almindeligt transportmiddel i hverdagen.

Hvis man er helt ny indenfor denne fantastiske form for cykling, så kommer man jo i grunden langt med en MTB, et sæt cykeltøj og en hjelm. Men når man for alvor begynder at blive grebet af MTB-sporten, vil man hurtigt opdage, at det hele bliver lidt sjovere med det rette udstyr. Og til det rette udstyr hører blandt andet et par gode MTB-sko, som ikke nødvendigvis behøver koste en mindre formue.

Evoke fra amerikanske Bontrager er er par solide begyndersko til MTB-rytteren. Der er tale om en rigtig god allround MTB-sko, som kombinerer god kraftoverførsel med fin komfort. Sålens stivhedsindeks er på 6 ud af 14 mulige, og den lækre In-Form læst giver en rummelig og komfortabel pasform.

I stedet for et snøresystem er der 3 smarte velcro-remme, som nok skal sikre, at skoen bliver siddende, hvor den skal.

Skoens inderplade består af nylon, som er forstærket med glasfiber. Den solide Tachyon fuldgummisål sikrer, at du står godt fast, når du skal gå i cykelskoene. Det er f.eks. praktisk for cykelcross-ryttere, der ofte skal bære cyklen, når diverse forhindringer skal forceres.

Udvendigt på skoen beskytter det innovative GnarGuard-system skoen mod ridser fra grene, sten og lignende.

Og så har vi slet ikke nævnt prisen endnu! I øjeblikket får du nemlig et par Bontrager Evoke for kun 559 kr. Det er 240 kr. under vejledende udsalgspris. Vi tør nok sige, at du får rigtig meget for pengene!