Før DKK 219,00
DKK 169,00
SparDKK 50,00
5 - 7 hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Praktisk og billigt lygtesæt
2. Til brug i mørke eller som dagskørelys (blink)
3. Op til 40 timers batterilevetid

Godt lys er helt essentielt, når du cykler. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det er lovpligtigt at bruge cykellygter i mørke, og når vejret er tåget eller på anden måde usigtbart. Disse bestemmelser gælder i øvrigt for alle køretøjer, og altså ikke kun for cykler.

For cyklister er dagskørelys derimod ikke lovpligtigt, som det er for biler. Men lovpligtigt eller ej, så kan det stadig være klogt at have lys på sin cykel, også ved højlys dag.

`Blinkende lygter´ er ikke kun titlen på en kendt dansk film, men også en ganske præcis beskrivelse af dagskørelys til cykler! Videnskabelige undersøgelser viser nemlig, at blinkende lys er bedst, når det gælder om at gøre cyklister mere synlige i dagslys.    

Og hvis du gerne vil have et sæt gode cykellygter, som kan det, de skal kunne, men som ikke kræver, at du spenderer et større beløb, så kan du med fordel kaste et blik på Gio/Ember lygtesættet fra amerikanske Bontrager!

Her får du (naturligvis) både en for- og en baglygte, som begge har to funktioner. De kan nemlig, ganske som beskrevet ovenfor, indstilles til enten konstant lys (som bruges i mørke og i tåge/usigtbart vejr, eller til blink (dagskørelys).
Lygterne monteres let ved hjælp af de to medfølgende silikone-remme. Batterier medfølger ligeledes. Batterilevetiden er ca. 40 timer, hvorefter batterierne skal udskiftes.

Glo/Ember lygtesættet er til dig, der måske kun bruger din cykel til kortere ture i bymæssig bebyggelse.
Hos Cykler.dk har vi cykellygter til ethvert behov, og til ethvert budget. Vi er stolte over at være din Bontrager-forhandler, både på nettet og i vores fysiske butik i Lemvig!