DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Billig og intuitiv cykelcomputer
2. Giver dig de mest basale data
3. Let-aflæseligt display

Nogen vil måske tænke: ER en cykelcomputer virkelig nødvendig? Og bevares, man kan sagtens have mange gode cykelture, og få masser af motion, uden at have en computer monteret på cyklen. Alligevel er der mange, der oplever, at deres cykling bliver lige en lille smule mere givende, når de har mulighed for at holde styr på de mest essentielle data.  

En cykelcomputer behøver hverken være dyr eller kompliceret! Hvis du bare er på udkig efter en enkel, billig og brugervenlig cykelcomputer, som kan give dig de mest nødvendige data (Distance, fart, ur og stopur), så er den her!

`Det elementært nødvendige. Det er det, som du har brug for på din vej´. Hvis man kan tilslutte sig dette udsagn, som mange af os sikkert husker fra Disneys populære version af `Junglebogen´, så er Bontrager RIDEtime værd at kaste et nærmere blik på!

RIDEtime fra Bontrager er en enkel og funktionel cykelcomputer, som er ganske billig i pris. Det 2´´ (5 cm) display er ganske let at aflæse, og betjeningen sker ved hjælp af en enkelt knap, og håndfri scroll.
Du får, med andre ord, de væsentligst funktioner. Hverken mere eller mindre. Til gengæld er brugervenligheden helt i top.  

Bontrager RIDEtime leveres med monteringsbeslag, batteri og hastighedsmagnet til montering på cyklens forhjul.

Så hvis du føler, at du sagtens kan nøjes med de basale funktioner i en cykelcomputer, så er RIDEtime den rette cykelcomputer for dig. Hvis der skal flere funktioner til, kan du kigge på RIDEtimes `storebror´, RIDEtime Elite, hvor du så også får behov for at tilkøbe nogle sensorer.