DKK 549,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Solid pedal til landevejscykling
2. Kræver kun minimal vedligeholdelse
3. Glimrende kraftoverførsel

Et par gode pedaler betyder meget. Ikke mindst, hvis du tilbringer rigtig mange timer på din cykel. Det er pedalerne, der står for at overføre kraften fra dine muskler til cyklen, og i sidste ende videre til underlaget, så der skabes fremdrift.

Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilke pedaler, du sætter på din cykel. Til dig, der elsker landevejscyklling, kommer den japanske gigant Shimano nu med en efterfølger til de meget populære PDR540 pedaler.

Med de nye PD-RS500 på din cykel får du en forbedret kraftoverførsel, takket være en bredere platform, som gør det muligt at overføre flere watt fra hvert enkelt tråd. Pedalerne er desuden gjort mere slidstærke, idet der er blevet monteret rustfrie stålplader på trædefladernes yderpunkter.

Pedalerne er udstyret med den nyeste teknologi, som gør det meget let at klikke sig ind i dem, og ud igen. Spændingen ved klamperne er blevet mindsket, hvilket gør pedalerne lette at bruge for ryttere, der måske ikke har den store erfaring med klikpedaler.

Når du gerne vil køre rigtig stærkt på landevejen, så tæller hvert eneste gram. Og i den forbindelse kan du glæde dig over, at PD-RS500 pedalerne er betydeligt lettere end forgængeren, PDR540. PD-RS-500 pedalerne vejer således kun 320 gram pr. par.

Klamper i model SM-SH11 medfølger.

Pedalerne er udført i aluminium, og kræver derfor kun minimal vedligeholdelse. Dog anbefales det, at man rengør pedalerne efter behov, og evt. giver gevind og lejer en smule smøreolie.

Shimano PD-RS500 er en rigtig lækker pedal, både til dig, der lige har købt din første racercykel og til den mere garvede landevejsrytter.