Før DKK 1.399,00
DKK 1.099,00
SparDKK 300,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Blød og fleksibel overdel, med mest og TPU
2. God kraftoverførsel
3. Passer til pedalerne på de fleste landevejscykler

Hvis du er dedikeret landevejsrytter, har du måske af og til følt dig irriteret over, at cykelsko til landevejsbrug kan virke stive og ukomfortable. Kraftoverførslen skal være i top, så du får mest muligt ud af hvert enkelt tråd, du leverer. Det kræver en stiv sko, og netop det kommer let til at gå ud over komforten.

Det satte folkene hos den amerikanske producent Specialized sig for at gøre noget ved. Og hvis man kender lidt til dette firma, så ved man også, at hos Specialized plejer man at opnå det, man sætter sig for.

Resultatet kom til at hedde Torch 2.0 Road. Og her får du virkelig en cykelsko udover det sædvanlige.

Takket være en konstruktion bestående af 100% mest og TPU er der blevet gjort bedre plads til tæerne, imens skoen stadig sidder tæt.

I lighed med mange andre gode cykelsko fra Specialized er Torch 2.0 designet ved hjælp af Body Geometry Fit, som sikrer, at komfort og performance går op i en højere enhed.

Torch 2.0 er bygget op omkring den populære FACT carbon-sål, der har et stivheds-indeks på 7, hvilket giver skoen en moderat stivhed, kombineret med tå og hæl bestående af en meget let gummiblanding. Dette sikrer, at både kraftoverførsel og komfort er i top.

De lette og stærke BOA IP1-spænder gør det muligt at justere skoenes pasform, imens du stadig sidder på cyklen. På spændernes yder Specialized desuden livsvarig garanti.

Torch 2.0 Road er udstyret med 3-bolts klamper, så den er kompatibel med pedalerne på langt de fleste landevejscykler