Før DKK 449,00
DKK 439,00
SparDKK 10,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Glimrende performance og komfort
2. Høj grad af walkability
3. Justerbar i 3 retninger

Selv den bedste cykel er intet værd, hvis ikke, kraftoverførslen fra din krop til cyklens pedaler er i orden. Derfor betyder det alverden, at både pedaler og cykelsko er i orden. Men det, der virkelig skaber forbindelse mellem pedalen og din fod, er den klampe, du har siddende under din cykelsko. Hvis den ikke er i orden, hjælper det for lidt, at du har gode pedaler og et par fede cykelsko.
Speedplay Standard Tension klamperne er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget. I forhold til Easy Tension klampen er standard tension mere fast i det, så din fod sidder hårdere fast på pedalen. Det giver, fremfor alt, kraftoverførsel i absolut topklasse.

Disse klamper er designet til at klare stort set alt, lige fra meget stejle opkørsler til lynhurtige spurter på jævn vej. Uanset, hvad du kommer ud for på din racercykel, kan du trygt stole på Speedplay Easy Tension klamperne.
For at optimere både komfort og kraftoverførsel, tillader klampen op til 14 mm langsgående og 6 mm sidevejs justering, så du kan finde den position, der passer til lige præcis dig. Endvidere kan klampens pedal float justeres fra 0 til 15 grader.

Ligesom andre klamper fra  Speedplay er Standard tension kendetegnet med en høj grad af ´walkability´, takket være et smart design og en mønstret gummibelægning, som giver et godt greb i underlaget, når du går i dine cykelsko.

Klamperne vejer hhv. 142 gram (3-hullers) og 100 gram (4-hullers). Stakhøjden er 11,5 og 8,5 mm for hhv. 3- og 4-hullers klamper.