DKK 229,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Beskytter dine klamper mod slid
2. Stærkt og smidigt TPU-materiale
3. Passer til Speedplay Standard og Easy Tension klamper

Hvis du har en cykel, som du er glad for, så føler du sikkert også, at den er værd at passe godt på. Derfor køber du måske rengøringsmidler, olier og meget andet til at pleje din cykel med, så den kan holde længst muligt.
Vi indrømmer gerne, at cykling måske ikke er den billigste motionsform, der findes. Derfor er alt udstyr også værd at passe godt på. Hvis du beskytter dit udstyr mod slitage, sparer du penge på længere sigt. Har du nogen sinde tænkt over, at det også gælder for klamperne på dine cykelsko?
Naturligvis er cykelsko først og fremmest lavet til at cykle i. Det har aldrig været meningen, at du skulle gå flere kilometer i dine cykelsko. Og alligevel vil der før eller siden forekomme situationer, hvor du har behov for at hoppe af cyklen, og gå en kortere strækning, uden at skifte sko: Du kan have behov for at klare et mindre ærinde undervejs på træningsturen, eller du kan komme ud for et mindre uheld, hvor du efterfølgende har behov for at gå, for at komme af vejen.

Gang på hårdt underlag vil hurtigt lide på klampernes gummi-belægning. Derfor har Speedplay udviklet dette cleat over, som, nemt of effektiv, beskytter dine klamper mod slitage, når du går i dine cykelsko. Dette cleat cover består af TPU (Thermoplastic Polyeurethane), som er en blanding af plastic, gummi og silikone. TPU er et både fleksibelt og slidstærkt materiale. Du kender måske materialet fra mobil-covers.

Med et Speedplay cleat cover beskytter du dine klamper bedst muligt, så de holder længere.

Speedplay cleat cover har de fysiske dimensioner 3``x 2,5´´x 1´´.