Grip Grab Shark
Fås i 5 farver

Der er ikke noget der hedder dårligt vejr med Grip Grab

Cykeltøj til alt slags vejr


Enhver cyklist ved, at det danske vejr måske ikke altid er specielt behageligt at cykle i. Og alligevel er danskerne et af verdens mest cykel-glade folkefærd. Derfor fortjener danske cyklister også godt udstyr. Visionen bag Grib Grab er de, at det gerne må være hårdt at dyrke sport, men det behøver bestemt ikke være ubehageligt.

I langt de fleste tilfælde kan man sige, at sport hverken bliver sjovere eller mere effektivt, fordi du evt. vælger at gå på kompromis med komforten. Vel snarere tvært imod. Ofte kan det rette udstyr være afgørende for, at du får en god oplevelse på din cykeltur. Samtidig er produkterne solide og holdbare, så du kan have glæde af dem i lang tid. Du får således rigtig meget for prisen, når der står Grib Grab på den vare, du vælger.

Folkene bag Grib Grab siger selv, at de ser det som deres mission at bidrage til at berige folks liv, gennem cykling. Og denne målsætning må man sige, at de gør alt for at leve op til! Den samme målsætning kan vi hos Cykler.dk i øvrigt fuldt og helt tilslutte os. Cykling skal være sjovt og berigende, og det bliver det bedst, når udstyret er i orden.

I samarbejde med de bedste


I samarbejde med dedikerede cykel-entusiaster har Grib Grab udviklet en række produkter, som er tilpasset danske forhold. Uanset, om du cykler i sne, kulde, blæst eller regn, har Grib Grab nogle produkter, som kan gøre din cykeltur mere behagelig. Den gamle talemåde om, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning, kommer i den grad til sin ret, når man kigger på denne producents udvalg af handsker, sokker, trøjer, huer, benvarmere og meget mere. Cykeltøj er nemlig ikke bare tøj, heller ikke, når det handler om f.eks. Handsker eller benvarmere. Med beklædning fra Grib Grab er du klar til at takle (næsten) alt, hvad vejrguderne kan finde på at smide i hovedet på en cyklist her i Danmark. Her går komfort, funktionalitet og design virkelig hånd i hånd.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.


Her hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Du skal således ikke spekulere på, om forsendelsen af din ordre bliver meget dyr. Du kan bare læne dig tilbage, og vente på at modtage de varer, du har bestilt. Hvis du vælger en vare, der koster under 299 kr., behøver du heller ikke fortvivle: Vi har fordelagtige priser på fragten af ordrer under 299 kr.

Cykler.dk er klar til at hjælpe dig!


Hos Cykler.dk elsker vi cykling. Vi er alle passionerede cykel-folk, som sætter en ære i selv at afprøve de varer vi sælger. Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi er altid klar på en snak om cykler/cykling og udstyr. Intet spørgsmål er for stort, og intet er for småt.

Det eneste, vi elsker højere end cykling, er glade kunder!