Grip Grab Letvægts Summer Skull Cap

DKK 219,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Rigtig lækker hue til sommerbrug
2. Passer perfekt under hjelmen
3. Solfaktor 50+ UV-beskyttelse

Hos Cykler.dk siger vi altid: Ingen cykling uden hjelm! Det gælder uanset alder, og uanset, hvor dygtig og påpasselig en cykelrytter, man er. En cykelhjelm er selvfølgelig designet til at beskytte dit hoved mod slag. Men den er ikke designet til at hjælpe med at lede sveden væk fra dit hoved.

Derfor kan det, i mange tilfælde være rart med en hjelm-hue.  Det kan lyde paradoksalt, at man tager en hue på, fordi man forventer at komme til at svede. Men som du kan læse nedenfor, så er en god hjelmhue designet til at hjælpe dig med at komme af med sveden. Og som så ofte før er det den danske virksomhed Grip Grab, der imødekommer cykel-entusiasternes behov.

Den lette, isolerende Summer Skull Cap passer perfekt under hjelmen, og er designet specielt til at blive brugt om sommeren. Den er designet til at dække isse, ører og pande, hvor den leder sveden væk fra hud og hovedbund. Og samtidig beskytter den mod solens potentielt skadelige UV-stråler (UPF 50+). Det vil sige, at huen faktisk beskytter lige så godt, som hvis du smurte dit hoved ind i en faktor 50 solcreme. Dette er især en fordel, hvis du ikke har meget hår på hovedet.

Den smarte Grip Grab Summer skull cap består af 65% polyamid, 25% polyester og 10% elastan, hvilket giver huen den perfekte kombination af elasticitet og svedtransporterende egenskaber/åndbarhed.

Huen kan maskinvaskes samme med lignende farver, men den bør ikke tørretumbles eller stryges.

Hvis du af og til løber, er den lækre skull cap også velegnet til det formål.