Plejemidler - Gør din cykel glad!

Hvilke plejemidler har jeg brug for?


Først og fremmest har du brug for et godt vaskemiddel. Og i dag findes der vaskemidler, som er langt mere effektive end bare en spandfuld sæbevand. Prøv f.eks. Muc-Off Bike Cleaner . Dette produkt, som er baseret på nanoteknologi, gør ind og opløser snavset, helt nede på det mikroskopiske niveau, så din cykel bliver absolut skinnende ren.
Muc-Off Bike Cleaner fås i 1-liters flaske , i 5-liters dunk, eller som
koncentrat .

Nogle gode Børster   har du også brug for, og måske et par mikrofiberklude  til at tørre efter med.

Når din cykel står blank og skinnende, kan du beskytte den med den innovative Bike Protect spray

Brug ALDRIG friktionsnedsættende smøremidler på cyklens bremser! Hvis din cykel har skivebremser, kan disse rengøres med Disc Brake Cleaner  

Er der særlige ting, man bør være opmærksom på, når man vasker en elcykel?


Ja! Af hensyn til de elektriske komponenter på en elcykel bør man ikke ruge voldsomme mængder af vand. Og undgå for alt i verden at bruge vandslange eller højtryksrenser! Du skal hellere bruge E-bike Dry wash Cleaner.

Er disse plejemidler ikke skadelige for miljøet?


Det gælder for alle Muc-Offs produkter, at de er produceret med miljøvenlighed og biologisk nedbrydelighed for øje. Produkterne indeholder hverken opløsningsmidler eller petroleumsbaserede olier. Også emballagen er miljørigtigt fremstillet.

Hvorfor skal jeg shoppe plejemidler hos Cykler.dk?


Her hos Cykler.dk er vi alle passionerede cykel-atleter, og som sådan lever og ånder vi for alt, hvad der har med cykelsport at gøre. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, enten på mail: info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller ved at besøge vores fysiske butik i Lemvig.

Husk, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover!