DKK 119,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Nem at bruge
2. Beskytter, og smører let
3. Forlænger din cykels liv

Efter en herlig, lang dag på cyklen er du sikkert både svedig og snavset. Så hvad gør du? Du tager naturligvis et bad, og bagefter bruger du sandsynligvis deodorant.

Men måske har du ikke tænkt over, at det kan være fornuftigt at gøre (næsten) det samme for din cykel? Dette er netop hele filosofien bag et firma som Muc-Off og firmaet laver da også produkter, både til pleje af cyklen og til pleje af cykelrytteren.

Når din cykel er blevet snavset og/eller våd, skal den selvfølgelig gøres ren. Og når det er gjort, kan du med fordel spraye den med Muc-Off Bike Protect.

Denne innovative spray, der har et højt indhold af olie, fortrænger overskydende vand fra stellet og de bevægelige dele på din cykel. Samtidig sørger væsken for, at snavs og støv ikke sætter sig fast. Når du har påført produktet, tørrer du overskydende væske væk, og lader cyklen tørre. Den cykel fremstår nu ekstra blank og skinnende.  

Muc-Off Bike Protect kan anvendes på dele af metal, carbon, plast og gummi. Dog gør vi opmærksom på, at Muc-Off Bike Protect IKKE bør bruges på dækmønstret, eller på bremser/bremse-dele.

Produktet er også velegnet til at fortrænge fugt fra eksempelvis cykel-kæden. Derefter skal kæden smøres med kæde-olie, på ganske normal vis.

Resultatet taler for sig selv: Din cykel ser ud som ny, og det bliver den ved med længe. I sidste ende forlænger Muc-Off Bike Protection din cykels liv.

Hvis du elsker din cykel, vil du komme til at elske Muc-Off Bike Protect.

Hos Cykler.dk er vi stolte af at være din Muc-Off forhandler på nettet.