MUC-OFF Ludicrous AF 50 ml
MUC-OFF Wet Weather Lube 400 ml
MUC-OFF HCB-1
MUC-OFF E-Bike Wet Lube 50 ml
MUC-OFF E-Bike Dry Lube 50 ml
MUC-OFF Essentials Kit
Før DKK 419,00
MUC-OFF clean, Protect Lube Kit
MUC-OFF Anti Seize 1x 450 g
MUC-OFF Ultimate kit
MUC-OFF Cykel absorberings måtte
MUC-OFF Wet Lube 50 ml
MUC-OFF Bio Grease 150 g
MUC-OFF Wet Lube 120 ml
MUC-OFF Wash, Protect & Lube Kit
MUC-OFF Hydrodynamic Lube 50 ml
MUC-OFF MO-94 400 ml
MUC-OFF Dry Lube 50 ml
MUC-OFF Dry Lube 120 ml
MUC-OFF Dry PTFE Chain Lube 400 ml
MUC-OFF C3 Wet Ceramic Lube 120 ml
MUC-OFF C3 Dry Ceramic Lube 120 ml
Velsmurt cykelglæde
En ny cykel er en investering, som du gerne skulle have stor glæde f, langt ud i fremtiden. Måske er cyklen endda et vigtigt transportmiddel til dine daglige pendlerture til og fra job eller uddannelse?  

Uanset, hvad du bruger din cykel til, så er det i din egen interesse at smøre den omhyggeligt. Dels holder din cykels mekaniske dele længere, så du undgår dyre reparationer, og dels giver en velsmurt cykel mere køreglæde.

Intet kan, som en tør (og måske endda rusten) cykelkæde, ødelægge glæden ved en cykeltur. Til at forebygge, at kæden tørrer ud, bruger man naturligvis smøreolie. Men det er imidlertid ikke helt ligegyldigt, hvilken type kæde-olie, du vælger at bruge.

I MUC-OFFs sortiment finder du både tørre og våde kædeolier. Hvad skal du så vælge?

Som hovedregel bruges tørre kædeolier til tørre vej-forhold, og våde kædeolier til mere vådt føre.  De tørre olier lægger en beskyttende hinde om kæden, men de tørre olier, der er velegnede til efterår og vinter, holder sig fugtige, selv ved lave temperaturer. De våde olier er til gengæld mere modtagelige overfor snavs.

MUC-Off er officiel leverandør af smøremidler til et af verdens førende cykelhold, Team Sky, der bl.a. tæller den fire-dobbelte Tor de France-vinder Chris Froome blandt sine ryttere.

Team Sky bruger bl.a. C3 Ceramic Lube (enten wet eller dry). Og hvis kun det bedste er godt nok, så skal du have MUC-OFF Hydrodynamic Lube! Her er der tale om et virkelig eksklusive smøremiddel, med en literpris på hele 5750 kr.! Hvis du vil være lige så hurtig som Chris Froome, så gør smøremidlet det desværre ikke alene. Men med Hydrodynamic Lube bruger du i hvert fald et smøremiddel, der er godt nok til Chris Froome.

Du kan også vælge et købe et helt sæt med plejeprodukter. Her kan vi anbefale MUC-OFFs populære Wash, Protect and Lube Kit. Med dette sæt kan du bruge Nano Tech Bike cleaner til at rengøre din cykel, hvorefter du giver den en tur med MO 94 sprayen, der lægger et beskyttende lag over de dele, du bruger sprayen på, Og sluttelig kan du smøre cyklens mekaniske dele med Biodegradeable Wet Lube, som er et fremragende, biologisk nedbrydeligt smøremiddel.

I den forbindelse er det værd at nævne, at MUC-OFF produkter er særdeles miljøvenlige. Når du bruger MUC-OFF, fylder du ikke naturen med skadelige kemikalier.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Så kan du bare slappe af, og glæde dig til at modtage de varer, du har købt. Hvis du køber en vare, der er billigere end 299 kr., så tilbyder vi en god pris på fragten. Det, synes vi, er en fair måde at handle på.  

Få råd og vejledning hos Cykler.dk
Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med MUC-Off smøremidler/olier, er du altid velkommen til at kontakte Cykler.dk. Alle vore ansatte er dedikerede cykel-entusiaster, og vi er altid klar på en snak om cykler og alt, hvad der til hører.

Vores fornemste opgave er at sørge for, at din cykeltur kommer til at gå som smurt – Hver gang!