MUC-OFF E-Bike Dry Wash Cleaner
MUC-OFF Bike Protect
MUC-OFF Højtryksrenser Bundle
Før DKK 2.099,00
MUC-OFF HCB-1
MUC-OFF Tyre & Cassette brush
MUC-OFF Wheel and Component brush
MUC-OFF Detailing brush
MUC-OFF Two Prong Brush
MUC-OFF Premium Bike Shoe Brush
MUC-OFF Claw Brush
MUC-OFF Disc Brake Cleaner 400 ml
MUC-OFF Foam Fresh Cleaner 400 ml
MUC-OFF Microfibre Polishing Cloth
MUC-OFF Chain Cleaner 400 ml
MUC-OFF Soft Washing Brush
MUC-OFF Wash, Protect & Lube Kit
MUC-OFF 3x Brush Set
MUC-OFF 5x Brush Set
MUC-OFF Bike Care Essentials Kit
MUC-OFF Bike Cleaner 5 liter
MUC-OFF Bio Chain Doc 400 ml
MUC-OFF X-3 Dirty Chain Machine
MUC-OFF 8 in 1 Bike Cleaning Kit
MUC-OFF Expanding Microcell Sponge
MUC-OFF Bike Cleaner 1 liter
MUC-OFF Bio Drivetrain Cleaner 500 ml
Super cykel-rengøring med nano-teknologi
I vore dage er rengøringsmiddel ikke bare sæbe. Heller ikke, når vi snakker rengøring af cykler. MUC-OFFs Nano-tech Bike Cleaner går ind og opløser skidt og snavs, på mikro-biologisk niveau, så selv den mindst urenhed fjernes. Dette vaskemiddel er intet mindre end banebrydende!

For at sikre, at din cykel bliver ved med at fremstå skinnende flot, danner Bike Cleaner efterfølgende et ultra-tynd, usynligt lag, som modvirker at snavs sætter sig fast på din cykel.  

Du kan også vælge at bruge MUC-OFF Bike Protect, som er en spray, der fortrænger fugt, så du er 100 % sikker på, at din cykel er fuldstændig tør.

Hvis du foretrækker at købe et samlet sæt, så du ikke mangler noget til rengøring af din cykel, anbefaler vi MUC-OFF Bike Care Essentials, eller, hvis kun det bedste er tilstrækkeligt, 8 in 1 Bike Cleaning Kit, hvor du også får et par gode børster med i handlen.

Derudover tilbyder MUC-OFF en lang række andre gode produkter, som rengør, beskytter og smører din cykel. Tag et kig på vort store udvalg fra denne anerkendte producent, der også er officiel leverandør til professionelle cykelryttere, bl.a. Team Sky, der tæller Tor de France-vinderen Chris Froome blandt sine medlemmer.

Nok kan MUC-OFF ikke gøre dig lige så hurtig som Chris Froome, men hvis du bruger MUC-OFF, er det i hvert fald ikke rengøringsmidler, du går ned på!

Fri fragt på ordrer over 299 kr.
Når du handler på Cykler.dks webshop, giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Og køber du en vare, der er billigere end 299 kr., så tilbyder vi en fornuftig pris på fragten. Du behøver således ikke gå rundt og være nervøs for, at uforholdsmæssigt høje forsendelses-omkostninger skal gøre dit køb forfærdeligt meget dyrere. Du skal bare glæde dig til at modtage den vare, du har bestilt.

Hos Cykler.dk ønsker vi at give dig en god handel, på fornuftige vilkår.

Vi står klar til at hjælpe dig
Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med dit køb af et MUC-OFF rengøringsmiddel, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail. Eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig. Alle vore ansatte lever og ånder for cykling, og vi sætter en stor ære i selv at teste de produkter, vil sælger.

Vi er først glade, når kunden er glad!

Velkommen hos Cykler.dk – Din forhandler af MUC-OFF rengøringsmidler på nettet!