MUC-OFF Soft Washing Brush
MUC-OFF Luxury Chamois Cream 100 ml
MUC-OFF Visir Og Brillerens
MUC-OFF E-Bike Wet Lube 50 ml
MUC-OFF E-Bike Dry Lube 50 ml
MUC-OFF Essentials Kit
Før DKK 419,00
MUC-OFF clean, Protect Lube Kit
MUC-OFF Tyre & Cassette brush
MUC-OFF Wheel and Component brush
MUC-OFF Detailing brush
MUC-OFF Two Prong Brush
MUC-OFF Disc Brake Covers CAMO
MUC-OFF Premium Bike Shoe Brush
MUC-OFF Anti Seize 1x 450 g
MUC-OFF Ultimate kit
MUC-OFF Cykel absorberings måtte
Pleje til din cykel – Og til dig!
MUC-OFF er efterhånden blevet verdenskendt som leverandør af plejemidler til cykler, både til almindelige motionister og til professionelle cykelhold/atleter. Og det forstår vi faktisk godt!

Man hører af og til folk, der siger noget i stil med `Min cykel behøver ikke pleje. Den bliver vasket, når det regner! Det siger (forhåbentlig) sig selv, at de mennesker, der behandler deres cykel så skødesløst, får langt mindre glæde af den i det lange løb.

Det danske vejr er ikke altid særlig skånsomt overfor metaldele, mm., og en cykel, der ikke bliver rengjort/vedligeholdt, vil ikke alene bliver mindre køn at se på, men vil også hurtigt komme til at se mindre køn ud, men vil også fungere dårligere, med forringet cykel-glæde til følge.

MUC-OFF tilbyder et vælg af produkter til rengøring, beskyttelse og smøring af din cykel. Endvidere er der børster, specielt designet til rengøring af cykler, så du nemt kan rengøre selv svært tilgængelige komponenter.  Du kan også vælge at købe hele sæt, hvor du får alt, hvad du skal bruge, for at rengøre og pleje din cykel. Her kan f.eks. nævnes det populære Bike Care Essentials Kit, eller måske Wash Protect and Lube Kit. I sidstnævnte sæt får du en flaske Nano Tech Bike Cleaner, som, vha. nano-teknologi, går ind og opløser alt skidt og støv, en MO 94 spray, som lægger et mikro-tyndt, beskyttende lag over de dele, du bruger sprayen på, samt en flaske Biodegradeable Wet Lube, som er et biologisk nedbrydeligt smøremiddel til cyklens bevægelige dele.

Intet er federe end at se sin cykel skinne, som den gjorde, den dag, du hentede den hos cykelhandleren. Og for at sikre, at din cykel bliver ved at skinne længst muligt, kan du anvende, Silicone Shina, som bl.a. Bruges af et af verdens førende cykelhold, team Sky. Silicone Shine gør desuden stellet mindre modtageligt overfor snavs.

De ovennævnte produkter er kun et lille udpluk af vores store udvalgt af produkter fra MUC-OFF. Men bare slå dig løs her på vores hjemmeside, og bliv begejstret for MUC-OFF. Dit bedste våben i kampen mod din cykels forfald!

Af plejeprodukter til dig tilbyder MUC-OFF bl. a. cremer, der hjælper dig med at yde det optimale, mens andre fremmer restitutionen, så du hurtigt bliver klar til igen at give den gas på cyklen.

MUC-OFF produkter er udviklet med miljøvenlighed for øje. Og de fleste af produkterne er fuldt ud biologisk nedbrydelige. Når du plejer din cykel med MUC-OFF, er du således også med til at passe godt på miljøet.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Og hvis du køber en vare, der koster mindre end 299 kr., så tjek vores fordelagtige fragt-priser. Vi ønsker at give dig en fair handel, hvor fragt-omkostninger ikke skal fordyre dit køb unødigt.

Få råd og vejledning hos Cykler.dk
Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende produkter fra MUC-OFF (eller noget som helst andet, der omhandler cykling), så kontakt os endelig. Vi er altid klar til en snak om cykler, og alt, hvad dertil hører. At hjælpe dig med at passe godt på din cykel er én af vores fornemste opgaver.

Velkommen hos Cykler.dk – Danmarks bedste MUC-OFF forhandler!