MUC-OFF Disc Brake Cleaner 400 ml

DKK 129,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Rengør og beskytter dine skivebremser
2. Fjerner/forebygger mislyde
3. Forlænger bremseklodsernes liv

Når du har en god cykel, vil du sikkert gerne kunne køre hurtigt. Men af og til er det også rigtig rart at kunne bremse! Hvis du ikke har optimal kontrol over din cykel, betyder fart intet.
På denne side vil du kunne finde mange steder, hvor vi lovpriser hydrauliske skivebremser, fordi disse giver en helt anden bremsekraft, end den, man kender fra traditionelle fælgbremser, som man typisk finder på klassiske hverdagscykler. Ligeledes fortæller vi tit, at hydrauliske skivebremser kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Det er da også korrekt. Og alligevel bør man ikke gå på kompromis med den vedligeholdelse, som trods alt er nødvendig. Som så ofte før kan vi sige: Det er godt, at vi har Muc-Off! Dette firma er anerkendt verden over, for sit enorme sortiment af rengørings- og plejemidler til cykler.
Muc-Off Disc Brake Cleaner er et nyt produkt, som er designet til at rengøre bremseskiver og -klodser på skivebremser (det være sig hydrauliske eller mekaniske). Produktet fjerner effektivt bremsestøv, olie, fedt og snavs. Samtidig hydrerer det bremserne, så du bremser bedre, og undgår mislyde fra bremserne.

Sådan gør du:
•Ryst spraydåsen kraftigt
•Brug produktet på et sted med god ventilation
•Spray produktet på bremseskiver og –klodser
•Lad produktet fordampe
•Tør overskydende produkt af med en ren, tør klud

Med Muc-Off Disc Brake Cleaner giver du dine skivebremser den bedst mulige pleje, hvorved dine bremseklodser holder længere. Det giver ikke alene bedre sikkerhed, når du cykler. Det er også godt for din pengepung.

Hos Cykler.dk er vi stolte af at være din Muc-Off forhandler, både online og i vores fysiske butik.