MUC-OFF E-Bike Dry Wash Cleaner

DKK 149,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Rengør uden brug af vand
2. Efterlader din cykel skinnende blank
3. Særdeles velegnet til elcykler

Når man skal gøre sin cykel ren, bruger man selvfølgelig vand!

I langt de fleste tilfælde er dette udsagn sandt, men især når det gælder elcykler, kan det ofte være praktisk at anvende et rengøringsmiddel, der kan rengøre cyklen, uden brug af vand. For selv om elcykler sagtens kan tåle at blive udsat for regnvand, mudder osv., så anbefales det, at man, af hensyn til elektronikken, undlader at rette en vandslange direkte mod cyklen. Og hvis du kører på en almindelig cykel, kan du bruge dette skønne produkt til lettere rengøring af din cykel, i situationer, hvor du ikke lige har spand eller vandslange ved hånden. Tag f.eks, sprayflasken med i tasken, når du skal på cykelferie!

Produktet kan i øvrigt også bruges til lettere rengøring af bil eller motorcykel.  
Som så ofte før er firmaet MUC-Off med helt fremme, når det gælder top-moderne rengøringsmidler til din cykel! E-Bike Dry Wash Cleaner er et smart rengøringsmiddel, som fjerner skidt og snavs fra din cykel, uden at der er brug for vand.

Fremgangsmåden er som følger:
•Ryst flasken grundigt, for at aktivere den indbyggede nano-formel
•Spray rengøringsmidlet på cyklen, og lad det sidde lidt, for at opnå den bedste virkning
•Tør forsigtigt cyklen af med en mikrofiber-klud, for at undgå ridser.
•Tør til sidst efter med en ny, ren mikrofiber-klud

Muc-Off E-Bike Dry Wash Ceaner efterlader din cykel med en skinnende blank overflade, som ikke klistrer, og er helt fri for striber.

Muc-Off er et firma, som prioriterer miljøvenlighed højt. Alle deres produkter er derfor fuldt biologisk nedbrydelige. Ren cykel - Ren samvittighed!