Hvorfor hedder det DT Swiss?


DT står for Drahtwerke/Trefléries. Begge ord betyder `Trådværker´ eller `Trådfabrikker´ på henholdsvis tysk og fransk. Og egerne til cykelhjul laves jo netop af en kraftig metaltråd.

Med dette navn understreger man, at Schweiz er et land, hvor der tales flere sprog. Der er i øvrigt en særlig grund til, at man har valgt `Swiss´ i stedet for de schweiziske nationalitetsbogstaver `CH´. Det skyldes, ganske enkelt, at man, især i de engelsktalende lande, ofte forbinder bogstaverne CH med Kina.

Hvordan er den generelle kvalitet af hjulsæt fra DT Swiss?


Hvis man spørger folk på gaden om, hvad Schweiz især er kendt for, vil mange sikkert nævne: Ure, chokolade, bankvæsen og de ikoniske røde lommeknive.

Men den berømte schweiziske sans for præcision og kvalitet kan bruges til at lave andet end Rolex-ure og Victorinox-lommeknive.

Hos DT Swiss kæmper dygtige ingeniører hver dag for at skabe markedsledende produkter til den ambitiøse cykelrytter. Og som man selv siger hos DT Swiss: Hvis du har et mål, så er du ambitiøs.

Resultaterne taler da også for sig selv: Uanset, hvilket DT Swiss produkt, du vælger, er kvaliteten i top.

Billige kan produkterne fra DT Swiss vel ikke siges at være, men til gengæld kan du roligt regne med, at kvaliteten står i et fornuftigt forhold til prisen.  

Prisgaranti og fri fragt


Hos Cykler.dk vil vi gerne være Danmarks bedste og billigste cykelbutik. Derfor giver vi prisgaranti på alle de varer, du finder hos os: Hvis du kan finde den samme vare billigere i nogen anden dansk webshop eller fysisk butik, så matcher vi prisen.

Endvidere giver vi fri fragt på alle bestillinger til 299 kr. eller derover. Så når du bestiller et DT Swiss-produkt på Cykler.dk, får du det tilsendt, kvit og frit.

Det, synes vi, er en fair måde at drive forretning på.

Køb DT Swiss-produkter på Cykler.dk


Cykler.dk er Vestjyllands største fysiske cykelbutik. Derudover er vi blandt Danmarks førende webshops, når det gælder cykler og udstyr.

Du finder os på adressen Storegade 27, 7620 Lemvig.

Og du er altid velkommen til at kigge forbi, til en kop kaffe og en frisk cykelsnak.

Du kan også ringe på Telefon 77370818, eller sende os en mail på info@cykler.dk.

Her er ingen spørgsmål eller udfordringer for store, og ingen er for små.

Hjerteligt velkommen hos Cykler.dk!