Assos - Schweisisk super-cykeltøj!

Cykeltøj – Ikke kun til pynt


Mange mennesker tror, at cykeltøj netop kun er tøj, og at dets eneste formål er at se smart ud. Mange cykel-motionister har sikkert oplevet, at nogle mennesker har trukket på smilebåndet, når man er kommet susende i sit smarte cykeltøj. Imidlertid har cykeltøj en række helt reelle funktioner, som rækker langt ud over det æstetiske. Gennem tiden har cykeltøj gennemgået en rivende, højteknologisk udvikling, som har ført til, at det rigtige cykeltøj i dag er af stor betydning for cykel-oplevelsen. Dels skal tøjet være aerodynamisk, og ikke mindst skal det give dig den bedst mulige komfort, når du sidder på cyklen. Intet er så ærgerligt som at få sin træning spoleret af et smertefuldt sadel-sår. Hvis man først én gang har prøvet det, lærer man at værdsætte et par gode cykelbukser! Og glem ikke den åndbare cykeltrøje, der leder sveden væk fra din krop. Den er god at have, ikke mindst på længere etaper.  

Verdens førende indenfor cykeltøj


Assos er et familiejet firma, som har hovedsæde i Lugano i Schweiz. Firmaet blev grundlagt af Toni Maier-Moussa, som stadig ejer firmaet den dag i dag. Toni Maier-Moussa var i øvrigt manden der lavede verdens første carbon-cykel, og han var også manden der fandt ud af, at ved at man, ved at bruge materialet Lycra, kunne fremstille elastiske cykelshorts. Assos laver noget af det bedste cykeltøj i verden, hvis ikke det bedste, og det hænger unægteligt sammen med, at Assos kun laver nye modeller, hvis de har noget afgørende nyt at føje til tøjet. Derfor kan de sagtens køre med de samme modeller, år efter år. Kvalitet går som bekendt aldrig af mode!

Derudover har Assos også sit eget testteam af tidligere prof-rytter, amatører og super-motionister.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Assos


Hos Cykler.dk er vi glade for at kunne tilbyde dig masser af produkter i topkvalitet fra Assos! Vi har cykeltøj til både herre og damer, og tilbyder desuden også buksefedt.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.


Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Hvis du køber et produkt, der koster under 299 kr., så tjek vores fordelagtige priser på fragt.

Et års fuld returret


Hvis du, mod forventning, ikke skulle være fuldt tilfreds med dit nye Assos cykeltøj, så tilbyder vi, at du, kvit og frit, kan returnere det til vores butik i Lemvig, indtil et år efter købet.

Hos Cykler.dk står vi klar til at rådgive dig


Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af dit nye Assos cykeltøj, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vort dedikerede personale står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det cykeltøj, der kan give dig optimal cykel-glæde, langt ud i fremtiden!