Assos
Typer
Pris
Mærker

Assos

Assos er synonym med – Mere komfort, Mere teknologi og Mere performance!

Assos cykeltøj er ikke bare en beklædnings genstand, som så meget andet cykeltøj. Det er en komponent, på lige fod med alt dit øvrige udstyr, som fx hjul eller geargruppe.

Alle Assos produkterne er udviklet, med kun en ting for øjet – at give dig den bedste og absolut mest behagelige køre glæde og komfort.
Du vil nærmest opleve at tøjet klikker på dig, når du får det på!

Assos har et motto, hvilket de holder til fulde, når man sammenligner dem med de andre cykeltøjs fabrikanter – Kør i morgen dagens teknologi i dag!

Assos - Buksefedt
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 199,00
DKK 139,00
Spar DKK 60,00
Info / Køb

Assos - Schweisisk super-cykeltøj!


Cykeltøj - ikke kun til pynt
Mange folk tror at cykeltøj ikke har nogen overordnet funktion, udover at se smart ud. Det passer ikke, overhovedet! Teknologien og udvikling af cykeltøj er i dag så langt, dit valg af cykeltøj spiller en kæmpe rolle! Udover at være aerodynamisk, så er cykeltøjets hovedopgave at give dig en god komfort når du sidder på cyklen. Tag fx cykelbukser med indlagte puder, som sørger for at du ikke bliver øm i bagdelen efter en lang dag på cyklen, eller den åndbare cykeltrøje der sørger for at du ikke brænder sammen på cyklen.

Verdens førende indenfor cykeltøj
Assos er et familiejet firma som har hovedsæde i Lugano i Schweiz. Firmaet blev grundlagt af Toni Maier-Moussa som stadig ejer firmaet den dag i dag. Toni Maier-Moussa var i øvrigt manden der lavet verdens første carbon-cykel, og også manden der fandt ud af, at ved at bruge materialet Lycra, kunne man fremstille elastiske cykelshorts. Assos laver noget af det bedste cykeltøj i verden, hvis ikke det bedste, og det hænger unægteligt sammen med, at Assos kun laver nye modeller, hvis de har noget nyt teknologi til tøjet. Derfor kan de sagtens køre med de samme modeller i flere år.
Derudover har Assos også sit eget testteam af tidligere prof-rytter, amatører og super-motionister.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Assos
Hos Cykler.dk er vi glade for at kunne tilbyde dig masser af produkter i topkvalitet fra Assos! Vi har både cykeltøj til herrer og damer, og har desuden også buksefedt. Går du og leder efter noget sublimt cykeltøj til hende, så tjek denne Assos – T FI. 13 Lady S5, er det cykeltøj til ham du leder efter, så tjek denne Assos – T FI. UNO S5, eller er det noget af det bedste buksefedt på markedet du leder efter, så se dette Assos Buksefedt.
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk