Assos - Schweisisk super-cykeltøj!


Cykeltøj - ikke kun til pynt
Mange folk tror at cykeltøj ikke har nogen overordnet funktion, udover at se smart ud. Det passer ikke, overhovedet! Teknologien og udvikling af cykeltøj er i dag så langt, dit valg af cykeltøj spiller en kæmpe rolle! Udover at være aerodynamisk, så er cykeltøjets hovedopgave at give dig en god komfort når du sidder på cyklen. Tag fx cykelbukser med indlagte puder, som sørger for at du ikke bliver øm i bagdelen efter en lang dag på cyklen, eller den åndbare cykeltrøje der sørger for at du ikke brænder sammen på cyklen.

Verdens førende indenfor cykeltøj
Assos er et familiejet firma som har hovedsæde i Lugano i Schweiz. Firmaet blev grundlagt af Toni Maier-Moussa som stadig ejer firmaet den dag i dag. Toni Maier-Moussa var i øvrigt manden der lavet verdens første carbon-cykel, og også manden der fandt ud af, at ved at bruge materialet Lycra, kunne man fremstille elastiske cykelshorts. Assos laver noget af det bedste cykeltøj i verden, hvis ikke det bedste, og det hænger unægteligt sammen med, at Assos kun laver nye modeller, hvis de har noget nyt teknologi til tøjet. Derfor kan de sagtens køre med de samme modeller i flere år.
Derudover har Assos også sit eget testteam af tidligere prof-rytter, amatører og super-motionister.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Assos
Hos Cykler.dk er vi glade for at kunne tilbyde dig masser af produkter i topkvalitet fra Assos! Vi har både cykeltøj til herrer og damer, og har desuden også buksefedt.