DKK 1.099,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk til forår og efterår
2. Enestående temperaturregulering
3. Assos er cykeltøj i topkvalitet

De fleste er klar over, at det danske vejr kan vær en temmelig omskiftelig affære: Snart skinner solen, og snart får vi en byge. Det gælder ikke mindst om foråret og om efteråret.

Disse betingelser stiller ganske særlige krav til dit cykeltøj. Og hos Cykler.dk er vi overbeviste om, at tøjet fra Schweiziske Assos er `second to none´!

Det gælder så sandelig også for den nye langærmede Mille GT Spring Fall Jersey. Der er tale om en let, langærmet cykeljakke, designet til at holde dig varm, når det er køligt, men også udstyret med fremragende temperaturregulerende egenskaber, som modvirker overophedning, når solen igen titter frem, og du for alvor giver den gas på cyklen.

Stoffet har en meget høj grad af åndbarhed, og er ekstremt hurtigttørrende, så du undgår at blive kold og våd af regn og/eller sved.

På frontpanelerne finder du Assos´ `RX fabric´ en speciel type stof, som tørrer meget hurtigt, har fremragende temperaturregulerende egenskaber, og et meget modstandsdygtigt overfor rifter eller andre skader på stoffet. Bagpå jakken har vi en den type stof, som er let og svedtransporterende.

Jakken er udformet i et komfortabelt `Performance Fit´, som er mere afslappet end det lidt mere kropsnære `Racing Fit´.

Mille GT Spring Fall LS Jersey har en solbeskyttelsesfaktor på +25 UPF. Der er gennemgående lynlås og praktiske lommer.
Brug den evt. sammen med et par Mille GTS Spring Fall BIB Shorts C2.

OBS: Jakken kan maskinvaskes ved 40 grader, sammen med lignende farver, men bør ikke tørretumbles eller stryges. Brug f.eks. Assos sportsvaskemiddel. Du fjerner og forebygger du svedlugt mest effektivt!