DKK 1.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Praktisk overgangsjakke i skøn kvalitet
2. Meget åndbare og isolerende materialer
3. Assos er kvalitet i verdensklasse

Det danske vejr kan være særdeles omskifteligt. Det gælder ikke mindst lige omkring de tidspunkter, hvor årstiderne skifter. Og de fleste af os vil jo nødig stoppe med at cykle, blot fordi det bliver en smule køligt, og vi måske får et par byger af og til (hvilket vi jævnligt gør, her i landet).

Det er derfor godt at have en god overgangsjakke, når vi skifter mellem efterår og vinter, eller mellem vinter og forår. Og hos den schweiziske producent Assos ved man nok, hvordan sådan en cykeljakke skal være.

Ligesom mange andre af de fine produkter fra Assos er den lækre langærmede Mille GT Fall/Spring Jersey designet til at være let, åndbar og behagelig at have på. Jakken er sammensat af frontpaneler i Assos´ eget, velafprøvede RX-materiale, som er både isolerende og hurtigttørrende. På ryggen finder som det svedtransporterende Type 157 materiale.

Resultatet er en meget åndbar jakke, som isolerer dig mod kulden, men som også hjælper dig med at undgå overophedning, når solen bryder frem.

Stoffet har i øvrigt en solbeskyttelsesfaktor på UPF 35. Så den beskytter også godt mod skoldning i den stærke forårssol, selv, hvis du cykler under himmelstrøg, hvor solen er stærkere end i Danmark.  

Jakken er udført i Regular Fit, som er noget mere afslappet end Racing Fit. Det gør jakken til det perfekte valg for dig, der elsker at køre mange og lange træningsture.

Med en Assos Mille GT Fall/Spring Jersey bliver det ikke vejret, der forhindrer dig i at cykle om foråret eller om efteråret.

Når du vælger cykeltøj fra Assos, er du sikker på at få kvalitet for pengene!