DKK 999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Utroligt lækker og åndbar kortærmet jersey
2. UPF 50+ solbeskyttelse
3.3 Praktiske lommer

Du ved naturligvis, at en cykeltrøje ikke bare er en cykeltrøje. Det opdager man hurtig, når man cykler tit og langt. Men det er ikke sikkert, at du tidligere er stødt på den både smarte og funktionelle Mille GT Jersey C2 Shifter fra det italienske firma Asos. Her får du nemlig en kortærmet cykeltrøje ud over det sædvanlige!

Når sommersolen bager, og du virkelig tramper igennem i pedalerne, har du brug for en cykeltrøje, som er både let og åndbar, og som hurtigt tørrer igen, når den er blevet våd af sved. Både, hvad angår pasformen (som er et klassisk regular fit) og materialernes tekniske egenskaber ligger denne lækre trøje helt på linje med den tårnhøje standard, som navnet Assos generelt står for. Der er ingen generende syninger ved skuldrene, og selve tekstilet er ekstremt åndbart. Navnet Shifter skyldes stoffets pulserende farve, som skifter fra grålig til næsten sort. Stoffet yder desuden UPF 50+ solbeskyttelse, så du ikke bliver skoldet, hvis du f.eks. skal cykle lange etaper under sydens sol.

Der er gennemgående lynlås, hvilket bidrager til trøjens temperaturregulerende egenskaber, og 3 ergonomisk placerede lommer, så du har plads til nøgler, penge, telefon, eller hvad du nu har behov for at medbringe på turen.  
Endelig er der reflekterende detaljer, som øger synligheden ved kørsel i mørke.

På sin vis forstår vi godt, hvis du tænker, at små 1000 kr. er en del for en kortærmet cykeltrøje. Men når du har prøvet Asos Mille GT Jersey C2 Shifter, vil du forstå, at den er uendeligt meget mere end bare en cykeltrøje. Prøv den samme med at par Assos bib-shorts. Så er du godt rustet.

Og skulle du få lyst til at bruge den i fitnesscentret eller på en cafe, så kan den såmænd også bruges til det formål.