DKK 99,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lette og lækre sommersokker, der dækker anklen
2. Coolmax materiale med mesh-zoner giver god åndbarhed
3. Også gode til f.eks. spinning

Dine fødder er, på mange måder, dine bedste venner. Det gælder både, når du bruger fødderne til at gå på, og når du tramper i pedalerne på din cykel (her hos Cykler.dk synes vi naturligvis, at det er klart fedest at cykle!). Hvis dine fødder ikke har det godt, vil det hurtigt have en negativ indvirkning på såvel din performance som dit almene velbefindende. Uanset, om det er sommer eller vinter, betyder det derfor meget, at du har et par gode sokker på.

Et par sokker er da et par sokker?!, vil nogen måske mene. Mn det er faktisk langtfra sandt! En virkelig god cykelsok skal være åndbar, så sveden ledes væk fra dine fødder. Det er ikke rart, når fødderne føles `kogende´, og i værste fald kan du blive ramt af generende fodsvamp. Varme og fugtighed er nemlig noget, svampen kan lide!

Men fortvivl ikke, for med de lækre Classic High Cut sommersokker fra danske Grip Grab er du godt hjulpet. Disse dejlige, lette sokker er lavet I Coolmax materiale, og har åbne mesh-zoner, som gør dem ekstremt åndbare. De er derfor også meget velegnede til spinning og anden indendørs træning.

I modsætning til Low Cut-modellen går High Cut sokkerne op over anklen, og giver et klassisk look. Hvad du foretrækker, er helt op til dig.

Grip Grab Classic High Cut sommersokkerne fås i enten sort eller hvid

Materiale-sammensætning:
•42% Akryl
•26% Nylon
•25% Polyester
•5% Bomuld
•2% Polyurethan

Sokkerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke stryges eller tørretumbles.

Med disse lækre sommersokker fra Grip Grab giver du dine fødder de bedste betingelser på sommerens mange skønne cykelture!