DKK 1.879,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske disse shorts
1. Sublim komfort til den dedikerede gravel-rytter
2. Åndbare mesh-paner, samt gode lommer
3. Absolut topkavlitet fra Assos

Når det gælder cykeltøj, hører navnet Assos til i den absolutte topklasse. Det Schweiziske firma har for længst slået sit navn fast med syvtommersøm.

Når du dyrker gravelcykling, har du brug for et par bibshorts, som giver dig en god komfort, og som også er særdeles slidstærke. Dels fordi du selvfølgelig gerne vil have dit cykeltøj til at holde længst muligt, men også fordi det trods alt er bedre at slide på shortsene end på din hud.

Assos Mile GTC C2 er et par smarte og komfortable cykelshorts, som har fået tilnavnet `Kiespanzer´ (`Gravel Tank). En kampvogn designet til gravel! Det er måske ikke helt så voldsomt, som det lyder, men der er ingen tvivl om, at såvel komforten som den generelle kvalitet er helt i top.

Shortsene er fremstillet i højkvalitets-materialer, som åndbare mesh-paneler, som gør god gavn, når sveden driver. Den højteknologisk designede pude giver en sublim komfort, så du kan holde til mange og lange dage i sadlen, uden at pådrage dig smertefulde sadelsår.

Og som om det ikke var nok, så er disse super lækre bibshorts også udstyret med praktiske lommer, hvor du kan opbevare eksempelvis en energi-bar, eller hvad du nu har behov for at medbringe på turen. Refelks-striber giver øget synlighed i mørke.

OBS: Shortsene kan vaskes ved 30 grader, sammen med lignende farver, men de bør ikke stryges eller tørretumbles. For bedst muligt at fjerne og forebygge svedlugt, anbefaler vi, at du anvender producentens eget vaskemiddel, beregnet specielt til sportstøj.