DKK 199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Unik blanding af merino, nylon og elasthan
2. Perfekt pasform og komfort
3. Skøn temperatur-regulering

Når du cykler, er det naturligvis dine fødder, der skal overføre kraften fra dine tråd til pedalerne, og videre til hjulene. Hvis dine fødder ikke har det godt, kan du ikke cykle godt. Dine fødder fortjener derfor det bedste.

Fra producenten Mons Royale kommer de sublime cykelstrømper Tech Bike Sock 2.0. Disse fantastiske strømper består af 64% merinould, 34% nylon og 2% elasthan. Merinould betegnes ofte som naturens egen aircondition, netop fordi det er et af de mest åndbare materialer, der findes. Nylon gør stoffet slidstærkt og hurtigt-tørrende.

Det er ofte de må ting, der gør forskellen. Derfor er Tech Bike Sock 2.0 designet med et ekstremt fokus på både performance og komfort. F.eks. er strømperne designet specifik til hh. højre og venstre fod, for at opnå den helt optimale pasform. Strømperne er let polstrede, for at give maksimal støtte under svangen. Tåspidserne er helt uden syninger, så risikoen for irriterende vabler/slidsår mindskes.

Med disse sokker holdes dine fødder tørre og kølige, når det er varmt, og du virkelig tramper igennem i pedalerne. Og så må vi heller ikke glemme, at den merinould, der bruges til Tech Bike Sock 2.0 strømperne, er produceret bæredygtigt, hos landmænd, der prioriterer dyrevelfærd højt. De får, som ulden kommer fra, bliver f.eks. aldrig transporteret nogen steder hen i levende live, og de bliver ikke udsat for mulesing. Du kan derfor med god samvittighed glæde dig over det fantastiske naturprodukt, som merinould er.

Features:

•Let polstring under svangen
•God støtte til forfoden
•Åndbare mesh-paneler
•Tå uden syninger modvirker vabler
•Blandingen af merinould, nylon og elasthan er let, slidstærk og temperatur-regulerende