DKK 175,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fugter huden, og modvirker sadelsår og bylder
2. Virker behageligt kølende
3. Topkvalitet fra schweiziske Assos

Cykelsport er blevet populært her i landet. Og stadig flere kvinder kaster sig ud i denne herlige motionsform. Derfor har den anerkendte schweiziske producent Assos udviklet denne lækre Chamois Creme, specielt til kvindelige cykel-atleter. Cremen fås også i en udgave til mænd. Den finder du naturligvis også her på Cykler.dk.

Sadelsår er noget, som de fleste, der cykler længere etaper, kommer til at opleve, før eller siden. Og i værste fald kan man også pådrage sig bylder, som kan blive så ømme, at der går et jag af smerte gennem dig, bare du så meget som tænker på at sætte dig i cykelsadlen.

Men heldigvis er der hjælp at hente! Assos Chamois Creme beskytter huden, giver den fugtighed, og reducerer friktionen mellem huden og dine cykelbukser, så risikoen for sadelsår og bylder mindskes betydeligt. Chamois Creme (også kaldet buksefedt) kan bruges enten på huden, på cykelbuksernes pude, eller evt. begge steder. Hvad man vælger at gøre, er en smagssag. Cremen er allergivenlig, antibakteriel og generelt meget skånsom mod huden.

Assos Chamois Creme er blevet kåret til `Bedst i Test´, af en lang række websites og cykelmagasiner, både her i landet og internationalt. Og her hos Cykler.dk mener vi bestemt, at det er velfortjent. I det hele taget står navnet Assos for produkter af højeste kvalitet.

Med Assos Chamois Creme er den moderne, sporty kvinde klar til at give mændene kamp til stregen, uanset, om det er på landevejen eller på MTB-sporene! SE også vort store udvalg af cykeltøj og andet tilbehør fra Assos!