DKK 175,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Præmieret af internationale cykelmagasiner
2. Virker behageligt kølende, og mindsker friktion
3. Antibakteriel, og meget skånsom mod huden

Vi kan vist godt sige, at stort set alle cykel-atleter, på et eller andet tidspunkt, kommer til at opleve et smertefuldt sadelsår. Det er noget, både professionelle og amatører kender til. Og det er lige ubehageligt for os alle! Man kan blive så øm bagi, at man knapt kan tåle at sidde på en almindelig stol. Og da slet ikke på en cykelsadel! Det går naturligvis ud over cykelglæden. Og i værste fald er du nødt til at holde en længere pause. Så står din cykel ubrugt hen, alt imens du selv kommer ud af form.

Men heldigvis er der hjælp at hente! Fra den højt estimerede schweiziske producent Assos kommer denne fantastiske Chamois Creme (også kaldet buksefedt) til mænd. Den findes også i en udgave designet til kvinder. Den finder du også her på Cykler.dk.

Cremen kan påføres, enten på cykelbuksernes pude, direkte på huden, eller evt. begge dele. Vi anbefaler, at du prøver dig frem. Formålet med Chamois creme er, først og fremmest, at reducere friktionen mellem huden og stoffet, så risikoen for sadelsår mindskes. Og det gør Assos Chamois Creme særdeles godt! Cremen har en behagelig, kølende effekt, som modvirker hævelse og rødme, så du nemmere kan holde til lange ture i cykelsadlen. Desuden virker cremen antibakterielt, hvilket modvirker dannelsen af de meget ubehagelige bylder.  

Assos er generelt kendt for produkter af højeste kvalitet. Og deres Chamois Creme er ingen undtagelse. Cremen blev f.eks. kåret som `Bedst i Test´ af danske friluftsmagasinet.dk, og har også vundet en del priser hos internationale cykel-magasiner, som BikeRadar.com og Cycling Weekly.

Hos Cykler.dk er vi da også stolte af at kunne tilbyde dette fremragende Schweiziske produkt til vore kunder!