Før DKK 20,00
DKK 17,00
SparDKK 3,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Praktisk og velsmagende energi-snack
2. Højt indhold af kulhydrater og vegetabilsk fedt
3. Ikke chokolade-overtrukket (smelter ikke)

Kulhydrater er essentielle for at sikre, at du har tilstrækkelig energi til fysisk aktivitet. Du forbrænder flest kulhydrater under højintensiv konditionstræning. Om du cykler, løber, står på ski eller noget helt fjerde er, i den sammenhæng underordnet – Selv om vi hos Cykler.dk synes, at cykling er klart fedest!

Men energi skal der, under alle omstændigheder, til. Du ha naturligvis mange muligheder for at få hurtige kulhydrater, som en naturlig del af din daglige kost. Men det siger sig selv, at du ikke lige kan snuppe en tallerken havregryn eller en portion pasta, imens du sidder på cyklen. Derfor er det godt, at der findes kulhydratrige snacks, som kan indtages, imens man sidder i cykelsadlen.

Fra den anerkendte producent PurePower kommer disse lækre og praktiske Energy Snacks. Her får du både simple og komplekse kulhydrater, kombineret med vegetabilsk fedt. Fedtstoffer er nemlig også af afgørende betydning, for at den menneskelige fysik kan fungere, som den skal.

Hovedingrediensen i Energy Snack´ en, er havre (indholdet af havre varierer, alt efter, hvilken smagsvariant, du vælger).
I modsætning til mange lignende produkter er PurePower Energy Snack ikke overtrukket med chokolade. Det betyder, at den ikke smelter, og du kan derfor have den med alle vegne.    

Resultatet er en velsmagende snack, der giver dig et hurtigt og effektivt energi-boost, naturligvis uden nogen form for forbudte stoffer.

Det skal nævnes, at PurePower Energy Snack, ligesom alle andre kosttilskud, er tænkt udelukkende som et supplement til rigtig mad. Intet kosttilskud hverken kan eller skal erstatte en sund, varieret kost.

OBS! Produktet indeholder mælk, og kan indeholde spor af nødder, sesamfrø, æg og soja.